Lidia Buble, mamă pentru prima oară? Ce a anunțat acum la TV iubita lui Răzvan Simion

de: Filon Stan
07 04. 2020

Lidia Buble și Răzvan Simion respectă sfatul autorităţilor din această perioadă şi stau mai mult în casă. Frumosul cuplu se înţelege de minune, iar cântăreaţa nu exclude varianta în care să iasă din carantină cu un bebeluș.

Lidia Buble, mamă pentru prima oară?

Lidia Buble şi Răzvan Simion petrec cât mai mult timp în casă, în contextul crizei sanitare în care ne aflăm. Astfel cântăreaţa a recunoscut că este posibil să râmână gravidă în această perioadă.

Lidia Buble a avut o intervenţie telefonică într-o emisiune unde a recunoscut că îşi doreşte să rămână gravidă şi că nu este posibil să iasă din carantină cu un bebeluş, rodul iubirii sale cu omul de televiziune Răzvan Simion.

Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze„, a declarat plină de optimism Lidia Buble.

Lidia Buble, mamă pentru prima oară? Ce a anunțat acum la TV iubita lui Răzvan Simion

Cântăreaţa a mai precizat că nu se plictiseşte alături de Răzvan Simion în carantină, că se înţeleg foarte bine şi că îşi găsesc câte un lucru de făcut împreună.

Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată„, a mai spus Lidia Buble.