19 apr. 2023 | 13:01

Lidia Buble l-a uitat definitiv pe Răzvan Simion. A fost surprinsă când se săruta cu un milionar

Monden
Lidia Buble l-a uitat definitiv pe Răzvan Simion. A fost surprinsă când se săruta cu un milionar
Lidia Buble a fost surprinsă când se săruta cu un milionar

Cu toate că a ales să nu își afișeze relația în spațiul public, neoferind nicio informație admiratorilor săi despre existența unui bărbat în viața sa, Lidia Buble pare mai îndrăgostită ca oricând, semn că s-a vindecat complet după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a fost surprinsă recent în compania unui milionar.

Lidia Buble, surprinsă când se săruta cu un milionar

De când a pus punct relației cu Răzvan Simion, Lidia Buble a fost destul de discretă în ceea ce privește viața sa sentimentală. Cu toate că are o legătură specială cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, vedeta a ales să împărtășească cu ei doar informații despre cariera sa, imagini din vacanțe și din întâlnirile superbe cu familia ei.

Primele zvonuri despre o posibilă relație cu milionarul în vârstă de 60 de ani au apărut încă de la finalul anului 2021. Cu toate că niciunul nu a confirmat sau infirmat informația, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși împreună de mai multe ori.

Cu doar câteva zile în urmă, cei doi și-au făcut apariția la un restaurant din Capitală, iar gesturile lor nu lasă loc de interpretare. Galant, bărbatul i-a deschis ușa de la mașină partenerei sale și s-au îndreptat spre local. Înainte de a intra, Nicolau a sărutat-o pătimaș pe Lidia, momentul fiind surprins de fotoreporterii SpyNews.

„Pe ei asta i-a atras”

La începutul acestui an, Lidia Buble a fost invitată la podcastul găzduit de Horia Brenciu. Artistul, prieten vechi al cântăreței, i-a adresat atunci o întrebare îndrăzneață, iar răspunsul ei a dezvăluit și câteva detalii despre iubitul său.

Horia Brenciu: Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău.

Lidia Buble: Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare. Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy.

Te-ar putea interesa și: În ce constă, de fapt, munca în folosul comunității pe care trebuie să o presteze Lidia Buble, acuzată de dare de mită. Ce obligații are, timp de un an

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25 de ani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro