Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion?! Cu ce vedetă TV s-a întâlnit de mai multe ori în mașină. Imagini șocante

Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion?! Cu ce vedetă TV s-a întâlnit de mai multe ori în mașină. Imagini șocante
Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion! Cu ce vedetă TV s-a întâlnit de mai multe ori în mașină. Imagini șocante

Se pare că Lidia Buble nu ar fi fost atât de fidelă pe cât părea a fi. Cel puțin așa ar arăta unele informații recente. Au apărut în spațiul public informații despre o posibilă aventură a blondei, pe vremea când era cu Răzvan Simion.

Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion

Cei de la Cancan.ro relatează despre o posibilă idilă a blondei Lidia Buble, în timpul în care aceasta era într-o relație, fericită, cu moderatorul Antena 1, Răzvan Simion. Conform surselor, Lidia l-ar fi înșelat pe Răzvan cu nimeni altul decât fratele unei vedete de muzică ușoară, colegă de breaslă cu Lidia.

Cu ce vedetă TV s-a întâlnit de mai multe ori în mașină. Imagini șocante

Este vorba de Costin Gheorghe, fratele celebrei Elena Gheorghe, iar sursele spun că relația s-ar fi consumat anul trecut. După cum știm bine, în 2019, cei doi, Lidia și Răzvan, erau încă împreună. Nu se știe exact când a început idila dintre cei doi, dar aceleași surse spun că ar fi o poveste de dragoste ca în filme. Se mai menționează și episodul lansării melodiei ”Cu ochii verzi”, sursa de inspirație a acesteia fiind chiar Costin Gheorghe.

Costin Gheorghe, pentru cei care nu-și mai amintesc, a fost unul din cei mai apreciați concurenți ai emisiunii-concurs ”Exatlon”. Costin era apreciat pentru calitățile sale sportive dar și pentru felul în care arată. Divorțat în urmă cu doi ani, la momentul ”Exatlon”, Costin era singur, deci dornic de o relație.

Și se pare, conform surselor, că cea care i-ar fi picat în mreje, ar fi fost chiar Lidia Buble. Să fi aflat și Răzvan Simion de idilă și ăsta să fi fost motivul real al despărțirii? Sau i-o fi crescut sentimentul de vinovăție Lidiei și poate din acest motiv, ea a decis să se despartă.

Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion! Cu ce vedetă TV s-a întâlnit de mai multe ori în mașină. Imagini șocante
Lidia Buble și Costin Gheorghe (foto: cancan.ro)

Cert este că relația lor de cinci ani s-a destrămat. Nu știm dacă presupusa idilă cu Costin Gheorghe a influențat-o să scrie melodia ”Cu ochii Verzi”, dar pozele nu mint. Iar acestea, în care apar cei doi, Lidia Buble și Costin Gheorghe, sunt destul de grăitoare, dacă ar fi să ne luăm după ele.

Nu vom ști poate adevărul niciodată, dar acum Lidia a pornit pe un alt drum, atât în carieră, cât și în viața personală. Nu ne rămâne nimic altceva de făcut, decât să-i urmărim parcursul artistic. Și, de ce nu, cel personal, și să vi le aducem la cunoștință și vouă, cât de curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI