Lidia Buble face furori în vacanță! Ce costum de baie indecent are vedeta

Lidia Buble face furori în vacanță! Ce costum de baie indecent are vedeta
Lidia Buble face furori în vacanță! Ce costum de baie indecent are vedeta

Lidia Buble, în vârstă de 27 de ani, a stârnit imaginația fanilor pe Internet, cu pozele în costum de baie, în care își expune posteriorul. De altfel, fosta iubită a lui Răzvan Simion a postat fotografii în ipostaze incitante și din Franța, unde se află cu o prietenă, dar și din curtea casei.

Lidia Buble face furori în vacanță!

Astfel, Lidia Buble s-a trezit bombardată cu mesaje deloc prietenoase, așa că a blocat comentariile răutăcioase. Lidia Buble profită din nou perioada de libertate, după despărțirea de Răzvan Simion, de la Neața cu Răzvan și Dani, Antena 1, cu care s-a iubit vreme de cinci ani. Cei doi au rămas amici, Răzvan ocupându-se în continuare de cariera sa muzicală.

Ce gest frumos a făcut Lidia Buble pentru Răzvan Simion

Așadar, cu toate că cei doi s-au despărțit de ceva vreme, îi leagă în continuare o relație profesională. Mai exact, Răzvan Simion este managerul fostei sale iubite, așa cum spunea artista în urmă cu ceva timp, el rămânând în continuare una dintre cele mai importante persoane din viața sa.

De menționat este că pe data de 8 august 2020, Răzvan Simion a schimbat prefixul, iar prezentatorul de televiziune a împlinit 40 de ani. În ultima vreme, apropiindu-se de această vârstă, acesta nu rata nicio ocazie să glumească pe seama faptului că atât el, cât și Dani, bunul lui prieten și coleg, au îmbătrânit.

Astfel, o zi așa de specială precum aniversarea lui Răzvan nu a putut fi trecută cu vederea nici de Lidia Buble. Prin urmare, ea a postat mai multe Insta Story-uri pe pagina de socializare cu mesaje de ”La mulți ani” pentru cel care nu demult i-a fost iubit.

În plus, Lidia Buble a mai postat și o serie de imagini amuzante din timpul emisiunii pe care el o prezintă, semn că artista este atentă și nu a uitat de aniversarea lui. La vremea respectivă, cei doi erau împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI