Lidia Buble, apariție îndrăzneață de când e burlăciță. Ce le-a arătat fanilor, la spate

Lidia Buble, apariție îndrăzneață de când e burlăciță. Ce le-a arătat fanilor, la spate
Cum a aparut Lidia Buble

Lidia Buble pare să nu se cumințească deloc. De când este o femeie singură, frumoasa artistă pozează în posteaze tot mai incendiare, lăsându-i pe fani fără grai. Însă de această dată, artista i-a umit pe toți, deoarece s-a afișat fără lenjerie intimă.

Lidia Buble, apariție îndrăzneață de când e burlăciță

Lidia Buble a ajuns ajuns iar în atenția tuturor. Deși de cele mai multe ori vocea ei o scoate în evidență, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, de data aceasta, faimoasa artistă s-a întrecut pe sine. Lidia Buble a urcat pe pe Instagram o fotografie alb-negru cu ea, în care apare într-o rochie cu spatele gol, fără a avea lenjerie intimă. De altfel, vedetei îi lipsește și sutienul, iar în partea de jos mulți sunt convinși că nu poartă nimic.

La doar 27 de ani, Lidia Buble se poate considera o norocoasă. Are bani,faimă, dar și o familie minunată și numeroasă care o susține în tot ceea ce face. Evident, cum era normal, comentraiile la fotografie nu au încetat să apară.

„Oare pare o nebunie ce imi faci, Lidia? Tu mie îmi dai mințile peste cap și tot nu reuşesc să imi pun capac. Faci lumea să innebunească. Eşti artista mea preferată de mult. Te pup. Cu drag, Nik”, este unul dintre mesajele primite de fosta iubită a lui Răzvan Simion pe Instagram.

De altfel, Lidia Buble, interpreta de muzică pop-dance este din noul pe val, și nu doar pe rețelele de socializare. Cea mai nouă piesă, „Vino, du-te”, lansată împreună cu Cornel Ilie, este una din cele mai ascultate melodii în ultima lună în România.

Nu formează un cuplu cu Cornel Ilie

Iar de când s-a despărțit de Răzvan Simion, vedeta s-a reinventat, fiind mai jovială ca niciodată. Deoarece cei doi artiști și-au jucat bine rolul de îndrăgostiți în videoclipul lansat, chiar s-a vehiculat s-a vehiculat că între Lidia și Cornel de la Vunk ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie, începută în urma colaborării muzicale. Cei doi au negat însă că ar fi împreună.

”Eu sunt foarte transparentă. (…) Nu este ca şi cum nu au fost şi alţi artişti cu care am avut proiecte şi despre care s-a scris şi s-a speculat. Avem o relaţie de prietenie, da. Am primit această piesă într-o zi pe WhatsApp. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri de piesă. Trebuie să specific, iarăşi ne trezim cu tot felul de speculaţii. N-am avut răbdare să ajung la refren. I-am spus că-mi place şi mă bucur pentru că de mult timp ne doream să avem un proiect împreună. Văd că ne-a reuşit”, a mărturisit Lidia Buble, în emisiunea lui Teo, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI