Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la Asia Express. Cum a reacționat iubitul celebru al artistei când a văzut-o așa

de: Bișinicu Andreea
06 10. 2021

Lidia Buble a trecut prin momente dificile la Asia Express, acolo unde participă alături de sora ei Estera. Ce a pățit frumoasa blondină și cum a reacționat iubitul ei, celebrul actor cubanez Harlys Becerra.

Ce a zis Harlys Becerra, după ce a văzut-o pe iubita lui Lidia Buble plângând la Asia Express

Lidia Buble și sora ei Estera formează una dintre cele mai simpatice, apreciate și muncitoare echipe din sezonul 4 Asia Express. Artista și sora ei au demonstrat că pot trece peste orice fel de obstacol, indiferent cât de greu ar fi, dovedind că sunt adevărate luptătoare.

Recent, Lidia Buble a izbucnit în plâns în mijlocul unei probe la Asia Express, trecând de la extaz la agonie în doar câteva clipe. Celebra cântăreață și sora ei Estera s-au luptat cu echipa formată din Cosmin Natanticu și soția lui Eliza pentru a câștiga prima lor amuletă.

Deși au pierdut amuleta mult râvnită, cele două surori nu s-au dat bătute și au câștigat imunitatea, reușind să se salveze de la o posibilă eliminare de la Asia Express. Emoțiile au fost atât de puternice, încât Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, deîndată ce a ajuns la Irina Fodor.

Drept urmare, pe contul oficial al Lidiei Buble a apărut o fotografie în care artista plânge de fericire pe umărul surorii sale Estera.

Celebrul Harlys Becerra, iubitul concurentei de la Asia Express, nu a rămas indiferent și a reacționat imediat la postarea apărută pe contul Lidiei Buble. Actorul cubanez din serialul „Vis a vis” de pe Netflix i-a transmis un mesaj de încurajare partenerei sale de viață.

„Bravoooooo, iubirea mea! Ești puternică precum o stâncă! Minunată ediție.”, a fost comentariul actorului cubanez în dreptul imaginii cu Lidia Buble plângănd la Asia Express.

Harlys Becerra și Lidia Buble și-au asumat public relația

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi amorezi și-au asumat relația recent, atunci când artista a postat o imagine cu iubitul ei pe contul său oficial de Instagram.

Concurenta de la Asia Express și partenerul ei de viață au petrecut mai multe vacanțe exotice și romantice împreună, însă, recent, artista l-a adus pe iubitul ei pentru prima dată în România, semn că relația lor este una din ce în ce mai serioasă.

Zvonurile s-au adeverit în privința poveștii de dragoste dintre Lidia Buble și Harlys Becerra, căruia cântăreața i-a făcut cea mai frumoasă declarație de iubire, pe Instagram.

„Lo que quiero y necesito?”/ Pe cine iubesc și de cine am nevoie”, au fost cuvintele pe care Lidia Buble le-a folosit pentru a-l descrie pe iubitul ei Harlys Becerra.