31 mart. 2021 | 08:39

Liderul unui partid celebru, anunț categoric după protestele din România: „Cele mai multe măsuri vor fi retrase”

Politică
Liderul unui partid celebru, anunț categoric după protestele din România:
Protest anti-restricții în București Sursă foto: Inquam Photos / Alberto Groșescu

Liderul AUR, Sorin Lavric, a anunțat marți seară renunțarea la cele mai multe restricții, ca rezultat al protestelor din ultimele trei zile. Acesta a dat asigurări că însuși premierul Florin Cîțu va face anunțul mult așteptat.

Românii vor respecta doar câteva reguli

După ce au mobilizat mii de oameni să iasă la proteste, membrii AUR declară public că multe dintre măsurile de restricție actuale vor fi retrase, acest lucru fiind anunțat chiar de premier.

„Ce se va întâmpla este o cedare. Puterea va da înapoi. Premierul Cîțu (…) cred că va apărea la televizor și va spune ceea ce așteptăm cu toții și anume că cea mai mare parte din aceste măsuri, indiferent cum le numim, că sunt prohibitive, restrictive, interdictive vor fi retrase, pur și simplu.

Și vor rămâne doar acele câteva stigmate pe care le vom purta de acum încolo. Și anume vom respecta norma distanțării. Vom respecta purtarea măștii.

Și cei care vor accepta potrivit conștiinței lor terapia prin vaccin vor face acest vaccin în măsura în care cred în virtuțile curative ale lui”, a dezvăluit Sorin Lavric la Realitatea Plus.

Liderul partidului AUR a declarat, de asemenea că el și colegii săi sunt dispuși să susțină o moțiune de cenzură inițiată de PSD, împotriva Guvernului Cîțu, în ciuda faptului că nu crede că vor fi multe șanse de izbândă.

 „Nu am purtat nicio negociere cu domnul Ciolacu sau cu alți membri din PSD, însă asta vom face, vom vota moțiunea. Nu cred că va trece. Nu are cum să treacă, iar ultimul lucru la care se gândește acum domnul președinte Iohannis sunt alegerile anticipate. Pentru că el știe din sondajele pe care le primește, neoficiale, că AUR și PSD sunt în creștere sub unghiul simpatiei în ochii românilor. (…)

Ceea ce intuiesc eu că se va întâmpla în următoarele zile, nu cred că românii se vor mai opri pentru că ei acum nu sunt îmbrobodiți nici de noi, nici de cei de la PSD, nici de alte forte”, a adăugat Sorin Lavric, potrivit realitateadebucuresti.net.

“Datele privind decesele Covid sunt modificate”

În cadrul aceleiași intervenții, liderul AUR a afirmat că datele privind decesurile cauzate de Covid-19 sunt falsificate. Acesta a explicat că adevărata cauză a morții poate fi identificată cu ajutorul necropsiei, iar această etapă este interzisă în spitale.

“Statistic, cifra de 23.000 de decese cauzate de Covid-19 este umflată, falsă. Singurul mod în care poți depista cauza decesului este autopsia. La noi, medicii au fost împiedicați să le facă pentru a găsi cauza adevărată a bolii”, a spus Lavric.

Liderul AUR a mai explicat că membrii partidului pe care îl conduce nu sunt responsabili de evenimentele create în țară, adevăratul motiv fiind sărăcia și nemulțumirea oamenilor.

”Din păcate, există o categorie de românași puși pe harță care au impresia că nu se pot afirma decât cu scandal și bătaie. Nu este nimeni în spatele acestor violențe – sărăcia, nemulțumirea și surescitarea adunată în ultimul an”, a adăugat acesta.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro