Liderul unui partid celebru, anunț categoric după protestele din România: „Cele mai multe măsuri vor fi retrase”

Liderul unui partid celebru, anunț categoric după protestele din România: „Cele mai multe măsuri vor fi retrase”
Protest anti-restricții în București Sursă foto: Inquam Photos / Alberto Groșescu

Liderul AUR, Sorin Lavric, a anunțat marți seară renunțarea la cele mai multe restricții, ca rezultat al protestelor din ultimele trei zile. Acesta a dat asigurări că însuși premierul Florin Cîțu va face anunțul mult așteptat.

Românii vor respecta doar câteva reguli

După ce au mobilizat mii de oameni să iasă la proteste, membrii AUR declară public că multe dintre măsurile de restricție actuale vor fi retrase, acest lucru fiind anunțat chiar de premier.

„Ce se va întâmpla este o cedare. Puterea va da înapoi. Premierul Cîțu (…) cred că va apărea la televizor și va spune ceea ce așteptăm cu toții și anume că cea mai mare parte din aceste măsuri, indiferent cum le numim, că sunt prohibitive, restrictive, interdictive vor fi retrase, pur și simplu.

Și vor rămâne doar acele câteva stigmate pe care le vom purta de acum încolo. Și anume vom respecta norma distanțării. Vom respecta purtarea măștii.

Și cei care vor accepta potrivit conștiinței lor terapia prin vaccin vor face acest vaccin în măsura în care cred în virtuțile curative ale lui”, a dezvăluit Sorin Lavric la Realitatea Plus.

Liderul partidului AUR a declarat, de asemenea că el și colegii săi sunt dispuși să susțină o moțiune de cenzură inițiată de PSD, împotriva Guvernului Cîțu, în ciuda faptului că nu crede că vor fi multe șanse de izbândă.

 „Nu am purtat nicio negociere cu domnul Ciolacu sau cu alți membri din PSD, însă asta vom face, vom vota moțiunea. Nu cred că va trece. Nu are cum să treacă, iar ultimul lucru la care se gândește acum domnul președinte Iohannis sunt alegerile anticipate. Pentru că el știe din sondajele pe care le primește, neoficiale, că AUR și PSD sunt în creștere sub unghiul simpatiei în ochii românilor. (…)

Ceea ce intuiesc eu că se va întâmpla în următoarele zile, nu cred că românii se vor mai opri pentru că ei acum nu sunt îmbrobodiți nici de noi, nici de cei de la PSD, nici de alte forte”, a adăugat Sorin Lavric, potrivit realitateadebucuresti.net.

“Datele privind decesele Covid sunt modificate”

În cadrul aceleiași intervenții, liderul AUR a afirmat că datele privind decesurile cauzate de Covid-19 sunt falsificate. Acesta a explicat că adevărata cauză a morții poate fi identificată cu ajutorul necropsiei, iar această etapă este interzisă în spitale.

“Statistic, cifra de 23.000 de decese cauzate de Covid-19 este umflată, falsă. Singurul mod în care poți depista cauza decesului este autopsia. La noi, medicii au fost împiedicați să le facă pentru a găsi cauza adevărată a bolii”, a spus Lavric.

Liderul AUR a mai explicat că membrii partidului pe care îl conduce nu sunt responsabili de evenimentele create în țară, adevăratul motiv fiind sărăcia și nemulțumirea oamenilor.

”Din păcate, există o categorie de românași puși pe harță care au impresia că nu se pot afirma decât cu scandal și bătaie. Nu este nimeni în spatele acestor violențe – sărăcia, nemulțumirea și surescitarea adunată în ultimul an”, a adăugat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI