Liderul AUR rupe tăcerea despre deșeurile periculoase din România: „Acest Guvern este mână în mână cu mafia gunoaielor”

Liderul AUR rupe tăcerea despre deșeurile periculoase din România: „Acest Guvern este mână în mână cu mafia gunoaielor”
George Simion, despre deșeurile periculase aduse în România

George Simion a ridicat problema gunoaielor din România, exprimându-și părerea cu privirea la transportul deșeurilor din Italia în țara noastră, datorită costurilor mult mai mici. Liderul AUR a anunțat că a propus o lege prin care arderile neprietenoase cu mediul să fie aspru sancționate.

România, țara tuturor posibilităților

George Simion acuză faptul că România este condusă de interesele străinilor, în timp ce autoritățile din țara noastră își vând patria pe doi lei, lăsând alte țări să profite de pe urma ei. Politicianul atrage atenția asupra existenței unei mafii a gunoaielor, în care România ajunge să ardă deșeuri periculoase aduse din Italia.

„Baronul portocaliu, ajuns galben acum, de Suceava, domnul Flutur. Toată Bucovina este distrusă, jumătate din forță de muncă de acolo lucrează în străinătate. În Bucovina singurele firme care contribuie la buget sunt cele austriece, care știm cu ce se ocupă. Asta este Bucovina turistică, în Pasul Mestecăniș, ditamai groapă turistică. Nici nu funcționează și, dacă nu va funcționa, românii vor da banii înapoi, va trebui să ne împrumutăm. În momentul asta avem groapă de 7 milioane de euro, muntele ras, și nu este singură situație din țară.

Între timp ni se trimit gunoaie, pentru că depozitarea lor în Italia este 500 de euro, iar la noi costă 14 euro. Ele sunt arse în fabrici de ciment, care nu ar avea voie să ardă decât materiale prietenoase cu mediul. Am propus o lege care să pedepsească aceste practici, să vedem dacă o vor vota domnii Dan Barna și Taczos Barna.

Dar senzația noastră este că acest guvern este mâna în mâna cu această mafie a gunoaielor. Închidem minele, românii trebuie să meargă la cules sparanghel, iar noi ardem gunoaie”, a completat George Simion, potrivit romaniatv.net.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI