Leo Iorga, condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un fost chitarist. Ce s-a întâmplat la cimitir

Leo Iorga, condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un fost chitarist. Ce s-a întâmplat la cimitir
Leo Iorga, condus pe ultimul drum

Leo Iorga a fost condus astăzi pe ultimul drum. Solistul a fost aplaudat de zeci de oameni, iar slujba a fost condusă chiar de fostul chitarist Roșu și Negru, care a ales cu mulți ani în urmă calea preoției.

Leor Iorga, condus pe ultimul drum

Familia, colegii, prietenii și fanii lui leo Iorga i-au adus astăzi, 5 noiembrie, un ultim omagiu. Cei care l-au iubit pe artist l-au condus astăzi pe ultimul drum. Sfâșiată de durere, soția sa nu s-a dezlipit de cei doi băieți ai săi pe tot parcursul ceremoniei. Din nefericire, la oficializarea slujbei, soției artistului i s-a făcut rău și a fost nevoită să iasă afară. Dan Bădulescu a fost cel care a început slujba. Acesta a fost chiraristul Roșu și Negru, iar acum mulți ani a ales calea preoției. Cei care au fost alături familiei regretatului cântăreț au fost și: membrii trupei Compact, Costi Sandu (Iris), actorul Flavius Crișan, Vladi Ordean, Coco Tinca și Camarașan. De asemenea, la biserică au ajuns și compozitorul Mihai Alexandru, Edi Petroșel, Teo Boar, Silvia Dumitrescu și Connect-R.

Paula Iorga a fost cea care a anunțat oficial decesul pe data de 2 noiembrie. Aceasta a scris un mesaj pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun. „Trupul neînsufleţit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marţi să aibă loc înmormântarea la Cimitirul Bellu”, a fost mesajul celei care i-a dăruit doi copii solistului.

Leo Iorga a fost condus astăzi, 5 noiembrie, pe ultimul drum
Leo Iorga a fost condus astăzi, 5 noiembrie, pe ultimul drum

„Nu regret că n-am apucat să-mi iau ”La revedere!”

„Nu regret că n-am apucat să-mi iau ”La revedere!” de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte placută și cumva mi-am luat ”La revedere!” în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cât o facea. A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta. (…) Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranța nu se va mai supăra pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”
Paul Iorga

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI