Legendarul Pele, internat într-un spital din Sao Paulo. Care este situația brazilianului de 82 de ani

Legendarul Pele, internat într-un spital din Sao Paulo. Care este situația brazilianului de 82 de ani

Pele a fost internat într-un spital din Sao Paulo, iar fanii s-au speriat după ce mai mulți jurnaliști au spus că este vorba de o urgență. Fiica brazilianului a lămurit situația și a dezvăluit ce i-au transmis medicii, după ce tatăl său a fost supus mai multor teste.

Pele a fost internat într-un spital din Brazilia

Pele a ajuns din nou la spital! Fanii s-au speriat când au auzit vestea știut fiind faptul că brazilianul de 82 de ani are multe probleme medicale. Teama lor a fost alimentată de mai mulți jurnaliști care au spus că situația este destul de gravă și că legendarul brazilian ar avea mai multe umflături pe tot corpul.

Fostul campion mondial se află acum la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, după ce i-a fost detectată o inflamaţie generalizată în organism şi o insuficienţă cardiacă decompensată. El a fost supus mai multor teste, dar reprezentanții spitalului nu au oferit informații.

Vâzând panica, fiica fostului fotbalist brazilian a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care a spus care este situația cu tatăl ei.

“Multă alarmă în mass-media astăzi cu privire la starea de sănătate a tatălui meu. El se află în spital pentru a-i fi reglementată medicaţia. Nu există o urgenţă sau o nouă predicţie îngrozitoare. Voi fi acolo de Anul Nou şi promit să postez nişte fotografii”, a scris Kelly Nascimento.

Pele, operat de urgență anul trecut

Pele s-a confruntat în ultimii ani cu multe probleme medicale, iar în anul 2021 medicii l-au operat la colon unde i-au descoperit o tumoare. Ulterior a fost supus mai multor sesiuni de chimioterapie, ședințe care i-au slăbit organismul, iar medicii au fost nevoiți să-i schimbe de mai multe ori tratamentul.

Fostul star sud-american este singurul fotbalist din istorie care a câștigat de trei Campionatul Mondial de Fotbal (1958, 1962 şi 1970). În luna aprilie spunea că aşteaptă cu nerăbdare să vadă selecţionata ţării sale câştigând un nou titlu suprem, la Cupa Mondială din Qatar.

„Eşti pregătit pentru o altă Cupă Mondială? Eu sunt. Îmi doresc foarte mult să văd echipa noastră ridicând încă o dată trofeul”, a scris Pele pe reţelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe