Legătura dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă. Amândoi au făcut asta

de: Alexandra Chivu
24 09. 2019

Olandezul Johannes Visscher, suspectat că a ucis-o pe Mihaela, fetiță de 11 ani din Dâmbovița, și Gheorghe Dincă, suspectat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au ceva în comun. Care este legătura dintre străin și criminalul din Caracal?

Legătura dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă

Johannes Visscher(47 de ani), zis ”Joop”, principalul suspect pentru uciderea și violarea Mihaelei, o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis la scurt timp după ce a ajuns în Olanda. Bărbatul a intrat deliberat cu mașina în fața unui TIR, pe o șosea din țara sa natală.

Imagine de la locul accidentului în care olandezul a intrat într-un TIR

Ministerul Public din Olanda a confirmat, într-un comunicat, că cetățeanul olandez căutat în România a murit. Situația lui Gheorghe Dincă, zis Popicu’, este mai complicată decât cea a lui ”Joop”, ancheta fiind încă în toi, recent făcându-se și reconstituirea celor două crime recunoscute de inculpat.

Ce au în comun?

Cele două personaje, pe lângă asemănarea evidentă dintre ei, au în comun și meseria. Ambii au lucrat la spital. În timp ce Dincă a lucrat pentru Spitalul Caracal preț de 8 ani, Visscher a colaborat 9 luni cu Spitalul din Tiel. Mai mult, din cele mai recente informații apărute în spațiul public, cei doi au fost internați la psihiatrie.

Mesajul transmis de Ambasada Olandei

Ambasada Olandei la București a transmis, luni, pe pagina oficială de Facebook, că autoritățile olandeze doresc să le ajute pe cele din România cu privire la cazul uciderii fetei din Gura Șuții, județul Dâmbovița.

„Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei tinere fete din Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, a transmis, luni, Ambasada Olandei.