Legătura specială dintre Angela Similea și Ovidiu Komornyc. Ce se întâmplă după 10 ani de prietenie (exclusiv)

Legătura specială dintre Angela Similea și Ovidiu Komornyc. Ce se întâmplă după 10 ani de prietenie (exclusiv)
Ce a făcut Ovidiu Komornik pentru Angela Similea?

Care mai este relația dintre Angela Similea și Ovidiu Komornyc? Cei doi sunt colegi de breaslă, iar pasiunea pentru muzică i-a unit chiar și mai mult. Aceștia au creionat o prietenie incredibilă pe care fanii o simt prin micile ecrane atunci când își fac apariția împreună. În ce relații mai sunt acum cântăreții? Solistul a făcut un gest incredibil pentru persoana care îi este foarte dragă.

Detalii din relația de prietenie dintre Angela Similea și Ovidiu Komornyc

Angela Similea a ales să părăsească România și petrece mai bine de șase luni peste Ocean. Vedeta nu a putut totuși să stea prea mult departe de meleaguri, așa că se întoarce periodic acasă.

Desigur că atunci când revine în țară vizitele intense la prieteni și apropiați sunt pe primul loc. Artista are o prietenie de peste un deceniu cu Ovidiu Komornik.

„Eu și Angela ne-am bucurat de o colaborare de suflet, mi-e tare dor de concertele noastre, de aplauze!”, a precizat acesta. „De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul”, nu s-a ferit să ascundă Ovidiu Komornyik.

Ce a făcut artistul pentru celebra solistă?

Cel din urmă este și proprietar al unui hotel din Vama Veche. Gestul auzit de fani pe care l-a făcut cântărețul pentru prietena lui i-a bucurat enorm. Bărbatul are grijă de toată șederea Angelei Similea în România și îi plătește toate facilitățile pe perioada verii, conform impact.ro.

Cântăreața celebră nu are de gând să rupă legătura cu țara în care se simte cel mai iubită și apreciată. Cu toate astea, toată familia este stabilită în Statele Unite ale Americii, acolo unde a locuit și ea pe toată perioada pandemiei.

Clipe grele pentru cântăreață

Moartea celui de-al patrulea soț al solistei a fost o mare lovitură pentru ea. Chiar Ovidiu Komornik a fost alături de aceasta în toate clipele extrem de grele.

,,Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…)”, povestea Angela Similea în urmă cu ceva timp.