Legătura secretă dintre acest bărbat și gravidele din imagine. Internetul e șocat!

Acest barbat si-a foscat fanii din mediul online

Situație incredibilă! Pretty Mike s-a gândit să-i facă o mare surprinză bunului său prieten. Astfel că fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a mers la nunta amicului lui cu cele șase iubite ale lui, însă, surpriză, toate erau gravide. Imaginea a făcut furori pe rețelele de socializare, iar reacția fanilor a fost incredibilă.

Legătura secretă dintre acest bărbat și gravidele din imagine

Iubirea plutește în aer pentru Mike Eze-Nwalie Nwogu, cunoscut și sub numele de Pretty Mike! Bărbatul a decis că nu una, nici două și nici trei iubite nu îi sunt de ajuns, așa că a plusat! Și așa Pretty Mike are șase partenere. Și ghiciți ce? Toate sunt gravide! Unde mai pui că s-a li gândit să-i facă o surpriză de proporții bunului său prieten, iar la nunta lui a mers însoțit de cele 6 femei care îl vor face tătic!

De profesie antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viața de noapte, ambasador al tineretului, filantrop și activist, după cum se descrie pe rețelele de socializare, Mike Eze-Nwalie Nwogu nu s-a mai putut abține și a postat imaginea cu el și cu cele 6 iubite pe rețelele de socializare! El a fost îmbrăcat în roz din cap până în picioare și s-a postat în mijlocul celor șase femei!

Ce a scris Pretty Mike în descriera imaginii de pe Instagram

Desigur că nici ținutele ”mămicilor” nu sunt demne de ignorat! Femeile din viața lui Pretty Mike au fost toate îmbrăcate în aceeași ținută, de culoare gri, iar așa cum era de așteptat, cu burticile de graviduțe în toată splendoarea! Cât despre descrierea care a însoțit fotografia, Mike Eze-Nwalie Nwogu susține că își trăiește viața și că acesta este cel mai important lucru!

”PM și cele șase mămici… nu e un truc, ne trăim viața”, a scris pe Instagram bărbatul.

Mai mult decât atât, acesta nu s-a putut abține, iar din prea multă dragoste, le-a alintat pe toate cu săruturi și mângâieri, dovadă că le prețuiește enorm de mult pe viitoarele mămici. Cât despre reacțiile celor din mediul online, ei bine, taberele s-au împărțit în două: pro și contra. Dacă unii i-au lăudat ținuta și pe cele șase femei, alții au spus că, de fapt, acesta a vrut să fie în centrul atenției la nunta propriului său prieten.

Popularul nigerian, Pretty Mike, a dat recent oamenilor multe de spus după ce a participat la nunta actorului, la nunta lui Williams Uchemba cu mai multe de femei gravide. Proprietarul de club a fost întotdeauna cunoscut a fi un fel de personaj care pare, de asemenea, că iubește atenția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI