Legătura neștiută dintre fiica Andreei Esca și Selly! Vlogger-ul de la 5GANG va fi invidios pe ea

de: Alexandra Chivu
20 04. 2020

Selly și Alexia Eram, doi tineri cunoscuți, unul ajuns la apogeu într-ale YouTube-ului, altul suflându-i în ceafă. Legătura dintre vlogger-ul de la 5GANG și fiica Andreei Esca. Cei doi au avut același început, dar cu parcurs diferit.

Legătura dintre fiica Andreei Esca și Selly

Alexia Eram avea veleități de prezentatoare TV încă de mică. Chiar dacă nu a călcat pe urmele mamei sale, fata s-a folosit de talentul de narator și de imaginație și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri de la noi. Pe 18 aprilie, fiica Andreei Esca a urcat pe YouTube un nou video în care le-a povestit fanilor ei că, datorită autoizălării, a regăsit o amintire de la Paștele anului 2011.

Atunci, Alexia se filmase prezentând bucatele specifice perioadei făcute de mama și bunica ei. La finalul înregistrării, denumite ”Paștele cu Alexia”, fata a avut și un invitat special, fratele ei mai mic, Aris. Dar tocmai acum a realizat că a început munca pe YouTube mai devreme decât Selly, neștiind, însă, că ceea ce face se numește vlogg.

„Pentru că suntem în izolare, am făcut curat peste tot, inclusiv în calculator, și am găsit un video de când aveam 10 ani, aproape 11, din 2011, care se potrivește extraordinat cu sărbătoarea de astăzi. Doar că, Selly, eu nu știam că se numește vlogg”, a spus Alexia în introducere.

Începutul lui Selly

Andrei Șelaru, alias Selly, este cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube. El a aflat de această platformă de la profesoara lui de engleză, prin anii 2008-2009, când sigur nu se gândea că va ajunge vreodată cel mai urmărit vlogger român. Totul a început în anul 2013, când, la insistențele lui de peste un an, a primit în sfârșit de la părinți o cameră video, ”O toshiba obosită”, după cum a descris-o el.

Primul videoclip al său, numit „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat pe YouTube pe 21 decembrie 2012. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om”, și „Rap Battle”. Pe 21 decembrie 2017 își face debutul în trupa 5GANG, odată cu lansarea primei melodii din repertoriul acesteia, „Singuri Acasă”.