Legătura neștiută dintre FCSB și Craiova. Gigi Becali, convins de un om puternic din România

Legătura neștiută dintre FCSB și Craiova. Gigi Becali, convins de un om puternic din România
Gigi Becali este omul care ia toate deciziile la FC FCSB, echipă înființată în 2003. Toate deciziile greșite, mai exact

FC FCSB a ieșit din lupta pentru titlu și rămâne un simplu arbitru în disputa dintre CFR Cluj și CSU Craiova. Formația cu sediul în județul Ilfov le va înfrunta pe ambele rivale la titlu în următoarele săptămâni. Gigi Becali a avut în ultimii ani multe clinciuri cu patronul oltenior și a fost tentat să tragă mai degrabă pentru CFR Cluj. Mai exact, patronul de la FC FCSB era tentat să folosească juniorii în partida din Gruia. Nu că seniorii ar fi făcut prea multe puncte în meciurile cu rivala din Ardeal.

Becali s-a hotărât să bage titularii contra lui CFR Cluj, după intervenția lui Hrebenciuc. Dar nici titularii nu prea bat pe nimeni

Viorel Hrebenciuc este omul care a intervenit pentru a-l convinge pe Becali să renunțe la planul său. Fostul lider al PSD este recunoscut ca unul dintre apropiații lui Gigi Becali, dar are o relație foarte bună și cu Mihai Rotaru. Astfel, Hrebenciuc a fost omul care a intervenit la patronul FC FCSB. Și l-a convins să renunțe la ideea de a își menaja titularii în Gruia.

CSU Craiova – FC FCSB se joacă în această etapă, duminică, de la ora 21:00. Cu un nou antrenor, după numirea lui Toni Petrea, formația condusă de fapt de Becali are mare nevoie de puncte. Este deja pe locul 5 în play-off și are nevoie să termine peste FC Botoșani pentru a nu risca să rateze prezența în Europa. Moldovenii au un punct peste ilfoveni.

Marele semn de întrebare rămâne legat de abordarea FC FCSB etapa viitoare, când va înfrunta CFR Cluj. Becali a anunțat inițial că ar fi tentat să trimită juniori pe teren, pentru a se răzbuna astfel pe olteni. CSU Craiova a procedat asemănător în sezonul în care Viitorul a luat campionatul în detrimentul ilfovenilor.

Craiova a promovat copiii, vom proceda și noi la fel. Uite, îl avem pe Cristi Dumitru, trebuie să promovăm și noi copiii, nu-i așa? Iau competiția foarte serios! Doar că o să promovăm copiii”, spunea Becali în urmă cu două săptămâni, după ce ieșea din calculele pentru titlu.

La intervenția lui Hrebe și presat de FC Botoșani, care îl poată lăsa fără Europa League, Becali a schimbat strategia. A anunțat că este gata să folosească echipa cea mai bună în ambele partide. Desigur, mai trebuie spus și că echipa cea mai bună a lui Becali nu prea mai bate pe nimeni de la reluarea campionatului. În afară de Dinamo, care se îndreaptă spre Liga 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI