Legătura nebănuită dintre Carla’s Dreams și Emy de la Survivor România. Reacția uimitoare a artistului, când a fost sărutat în public

Legătura nebănuită dintre Carla’s Dreams și Emy de la Survivor România. Reacția uimitoare a artistului, când a fost sărutat în public
Legătura nebănuită dintre Carla's Dreams și Emy de la Survivor România. Reacția uimitoare a artistului, când a fost sărutat în public

Emilia Andreea Alupei a ajuns în lumina reflectoarelor în 2016, pășind pe scena X Factor de la Antena 1. Nonconformismul ei a fost plăcut de public, așa că, la scurt timp, s-a apucat de trap și a devenit Emy Alupei.

Legătura dintre Carla’s Dreams și Emy de la Survivor România

Faimoasa de la Survivor România 2020, Emy Alupei, s-a făcut remarcată în 2016, la X Factor. Fata cu părul verde, după cum era descrisă pe atunci, a cântat în preselecții melodia interpretată de Carla’s Dreams – „Sub Pielea Mea”. Tânăra, în vârstă de 17 ani la acea vreme, a fost selectată chiar de artistul piesei pe care a cântat-o, pentru a face parte din echipa lui.

Vestea a făcut-o să zburde de fericire și și-a manifestat entuziasmul atât de puternic, încât și-a pierdut controlul și a sărit pe cântăreț, încercând să-l sărute. Moldoveanul a avut prezență de spirit și s-a tras imediat, evitând în ultimul moment contactul cu buzele puștoaicei.

„N-am vrut, a fost din greșeală, a fost din greșeală”, s-a scuzat Emy, răzând, în timp ce Carla’s, rămas fără cuvinte, s-a retras către pupitrul de jurat.

Lecția învățată de tânără de la mentorul ei întâlnit la X Factor

Artista s-a descurcat bine în cadrul show-ului de la Antena 1, însă a existat un moment în care ea a fost rugată să se dea de pe scaun, pentru a fi ocupat de o altă concurentă. Prin acest mod, mentorul ei din concurs a vrut să îi arate că are nevoie de ceva echilibru în viață și că nu toate i se cuvin.

„Aveam o furie foarte mare, deoarece, atunci, am simțit că lumea se termină. Și nu se termina, abia începea. Ideea este că lucrurile s-au întâmplat așa, iar Carla’s mi-a dat o lecție cu ajutorul căreia eu să pot evolua. Dacă nu se întâmpla asta, poate eu nu evoluam niciodată. O lecție bună, ca la Moldova”, a spus Emy într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI