Ce legătură e între Elena Udrea și traficanții de droguri din Columbia

Autor: Andrei Simion - 12:35, 08 oct. 2018

Elena Udrea a fost reținută în Costa Rica. În România are de ispășit deja o pedeapsă. Totuși, visul de-a rămâne acolo a fost promis și de un apropiat al traficanților de droguri.

Notarul care le-ar fi ajutat pe Elena Udrea și Alina Bica să se stabilească legal în Costa Rica se numește Damaso Ruiz Carrion. El e liderul unei grupări care ajută traficanții columbieni să scape de justiția internațională.

Odată cu cele două românce, presa din Costa Rica speculează că ar putea fi dezvăluite și tehnicile prin care narcotraficanții intră în țară, din Columbia.

Alți cinci români, urmăriți penal, au fost ajutați să-și obțină actele de același notar, a informat Libertatea.

Dezvăluirile de acum despre Udrea vin la câteva luni după ce publicația RISE Project arăta că Alina Bica a intrat în afaceri cu oameni condamnați sau anchetați în România pentru fraudă și corupție. Aceștia au creat o firmă în Costa Rica. Actele au fost întocmite de notarul menționat mai sus.

Același Ruiz Carrion e liderul unei rețele care aranjează căsătorii între tinerele din Costa Rica și traficanți din Columbia. Scopul e ca aceștia din urmă să scape de justiție și să evite extrădarea.

Sursa: Libertatea
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI