Leacul Lidiei Fecioru pentru românii infectați cu covid. Ce trebuie să facă, schimbările sunt imediate

de: Alexandra Chivu
20 02. 2021

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a devoalat beneficiile unui amestec simplu folositor pentru românii infectați cu noul coronavirus. Leacul este benefic pentru plămâni și se consumă de trei ori pe zi.

Lidia Fecioru, leac pentru românii infectați cu COVID-19. „Îmbunătățirea se vede din a doua zi”

Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii ”Leacul Zilei” din emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, cum se poate face o rețetă pe care o pot lua mulți dintre cei care au fost infectați cu noul virus. Amestecul este bun pentru plămâni și se consumă de trei ori pe zi.

„Pentru că sunt foarte mulți care au bolit de COVID și au rămas cu sensibulitate pulmonară și bronșică există o rețetă foarte bună. Se iau 100 gr de hrean, 100 gr usturoi, 100 gr ceapă și 300 gr de miere. Totul se amestecă la un loc și se ia de 3 ori pe zi câte o lingură. Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi. Putem pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un blender pentru a ieși totul mai rapid”, a spus specialistul.

COVID-19, efecte grave pe termen lung

Aproape o treime din pacienții care se vindecă de COVID-19 după o formă mai gravă a bolii ajung înapoi în spital în următoarele cinci luni, iar unul din opt pierde lupta cu boala – asta arată noile statistici ale cercetătorilor britanici.

În urma unui studiu realizat de o universitate din Marea Britanie și de Oficiul Național pentru Statistică, s-au descoperit efecte pe termen lung în cazul celor care au avut o formă severă a bolii provocată de SARS-CoV-2. Mulți dintre ei au avut probleme la inimă, au făcut diabet sau s-au confruntat cu afecțiuni cronice la ficat și rinichi.

Din peste 47.000 de persoane care au fost externate în primul val, 29,4% au fost reinternate în următoarele 140 de zile, iar 12,3% din total și-au pierdut viața.

Cifrele sunt foarte mari

„Se pare că oamenii se duc acasă, au efecte pe termen lung, se întorc, și mor. Am consemnat că aproape 30% sunt reinternați, este vorba de mulți oameni. Cifrele sunt foarte mari”, a declarat Kamlesh Khunti, unul dintre autorii studiului.

El spune că echipa de cercetători a descoperi cu surprindere că un număr atât de mare de pacienți s-a întors cu un nou diagnostic. Cei mai mulți aveau probleme cardiace, la richi, ficat, dar și diabet.

„Nu știm dacă este din cauză că virusul COVID-19 distruge celule beta care produc insulină și faci diabet de tip unu, sau pentru că produce rezistență la insulină și faci tipul doi, dar observăm aceste surprinzătoare diagnostice de diabet”, a completat profesorul.