22 iul. 2024 | 10:54

Lavinia Pîrva, ravisantă în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică și-a etalat trupul de zeiță, spre bucuria admiratorilor

Monden
Lavinia Pîrva, ravisantă în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică și-a etalat trupul de zeiță, spre bucuria admiratorilor
Lavinia Pîrva, ravisantă în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică și-a etalat trupul de zeiță, spre bucuria admiratorilor

Lavinia Pirva, soția celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr., a atras toate privirile pe plajele însorite ale verii, etalându-și formele voluptoase într-o ținută flatantă. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală și eleganța deosebită, celebra cântăreață a făcut furori într-un costum de baie care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Apariție spectaculoasă pe plajă

Lavinia Pirva a ales să își petreacă o parte din vara aceasta pe litoral, bucurându-se de soare și de mare. Apariția ei în costum de baie a stârnit imediat admirația celor din jur, dar și a fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Costumele de baie alese de Lavinia Pîrva sunt simple, colorate și elegante, menite să-i îmbrățișeze formele voluptoase cu bun gust și senzualitate.

Fanii au apreciat atât alegerea vestimentară, cât și modul în care bruneta a știut să își pună în valoare atuurile fizice feminine. Comentariile laudative nu au întârziat să apară, mulți admirându-i nu doar frumusețea fizică, ci și atitudinea plină de încredere și naturalețea.

”Superbă ca întotdeauna!

Frumusețea ta este sclipitoare!

Ești o zeiță adevărată!

Ești mirifică, Lavi!

Ești o scumpă. Lavinia ❤️”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de solistă pe Instagram, din partea urmăritorilor săi.

Secretul siluetei perfecte

Lavinia Pirva nu doar că arată uimitor, dar se și menține într-o formă de invidiat, lucru care nu este deloc întâmplător. Vedeta este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și echilibrat.

Ea a declarat în numeroase rânduri că pune accent pe alimentația corectă și pe mișcarea fizică regulată. Lavinia Pîrva preferă exercițiile cardio, pilatesul și yoga, activități care o ajută să se mențină în formă și să aibă o stare de spirit pozitivă.

De asemenea, artista pune mare preț pe odihnă și pe timpul petrecut în aer liber, considerând că acestea sunt esențiale pentru un echilibru atât fizic, cât și mental. Deși programul ei este adesea încărcat, vedeta găsește mereu timp pentru a se relaxa și a se bucura de micile plăceri ale vieții.

Relația cu Ștefan Bănică

De mai bine de un deceniu, Lavinia Pirva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi au o relație bazată pe respect, iubire și susținere reciprocă. În ciuda faptului că ambii au cariere solicitante, reușesc să își facă timp unul pentru celălalt și să se bucure de momente speciale împreună.

Lavinia Pîrva are doar cuvinte de laudă de adus la adresa partenerului său de viață, mărturisind că Ștefan Bănică este un soț și un tată minunat, iar împreună reușesc să își împartă responsabilitățile astfel încât să își păstreze armonia în familie.

De asemenea, cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor privată, preferând să se concentreze pe carierele lor și pe creșterea copilului lor.

O carieră de succes

Pe lângă viața de familie, Lavinia Pirva are și o carieră de succes în industria muzicală. Talentul său vocal și prezența scenică deosebită au făcut-o cunoscută și apreciată de publicul larg. De-a lungul anilor, Lavinia a lansat mai multe hituri și a colaborat cu artiști de renume din România.

Lavinia continuă să își dezvolte cariera și să își surprindă fanii cu proiecte noi și interesante. De asemenea, ea este activă pe rețelele de socializare, unde își ține admiratorii la curent cu activitățile și proiectele sale, dar și cu momentele frumoase din viața de zi cu zi.

Digisport.ro
"Nu ne mai luaţi de proşti!" Revoltă în lumea tenisului, după ce Jannik Sinner a fost prins dopat și exonerat
Stirile PROTV
Ucraina a lansat unul dintre cele mai mari atacuri cu drone asupra Moscovei
PlaySport
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
ProActual
Cum sunau anunțurile matrimoniale în anul 1909. Cerința specială pe care o avea un tânăr ofițer de la viitoarea lui soție
EVZ.ro
Lovitura anului în televiziune. O scandaloasă emisiune revine
Spynews.ro
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
PRO TV
Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Motivul neașteptat din cauza căruia și-au spus adio
Adevarul
E oficial! Din toamnă, elevii își vor putea nota profesorii. Cum a fost primită vestea: „Dascălii exigenți ar putea primi un feedback negativ”
BZI.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Viva.ro
Anca Țurcașiu confirmă noua relație! Primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată"
Parteneri
CINE este DAT AFARĂ de la INSULA IUBIRII!? Pleacă acasă chiar înainte de MAREA FINALĂ
Redactia.ro
Cum a jucat Maria Constantin la două capete?! L-a înșelat pe fotbalistul Dacian Varga cu actualul soț, Robert Stoica. Și ea a fost înșelată de Marcel Toader, chiar la ei acasă!
Click.ro
VIDEO Povestea lui „Silver”, pilotul rus de drone care a trecut de partea Ucrainei, nu înainte de a arunca o grenadă în dormitorul ofiț
Digi24
Laura Cosoi și Adela Popescu, GOALE pe plajă! POZA e pe net
Vocea.biz
Ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Gest emoționant făcut de fiica actorului
Unica.ro
Toți pesnionarii vor primi acest document. S-a dat ordin
EVZ.ro
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Spynews
A murit marea doamnă a României. Ileana Cârstea Simion s-a stins. Odihnă veșnică!
Capital.ro
PREGĂTIRI de RĂZBOI NUCLEAR! BIDEN și-a dat ACORDUL, SUA ÎN ALERTĂ
Mediaflux
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Spynews.ro
LISTA majorărilor după recalcularea pensiilor. Câți bani primesc românii. IMPACTUL financiar
Realitatea.net
„Nu, scumpu...”. Reacția dură a Daianei din online, după ce s-au văzut la TV imaginile cu Flori și Rareș. Mesajul pe care tânără l-a șters imediat de pe rețelele sociale
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro