Lavinia Pârva, achiziție de lux! Pe ce se cheltuie banii lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pârva, achiziție de lux! Pe ce se cheltuie banii lui Ștefan Bănică Jr
Lavinia Pârva și-a cumpărat un apartament de lux

Lavinia Pârva a făcut o achiziție de lux la doar câteva luni după ce a devenit mamă. Soția lui Ștefan Bănică Jr și-a cumpărat un apartament într-o zonă bună din Capitală și este foarte mulțumită de alegerea ei. Ea spune că nu va sta acolo, locuința urmând să le fie destinată părinților ei care acum stau în Timișoara.

Lavinia Pârva și-a cumpărat un apartament de lux

Apartamentul de lux achiziționat de soția lui Ștefan Bănică Jr a costat zeci de mii de euro și va fi folosit de către părinții acesteia. Lavinia Pârva a prezentat locuința în direct la un post de televiziune.

„Oaza mea de liniște, e foarte nouă, achiziționată de curând. E un bloc foarte spectaculos, pe care eu l-am căutat mult. Voiam să luăm un apartament, poate pentru părinții mei de la Timișoara, să fie. Are o energie foarte bună. Eu mă simt bine aici, îmi dă o stare de liniște. E o zonă foarte bună, eu locuiesc foarte aproape”, a declarat Lavinia Pârva la Teo Show.

Vedeta locuiește alături de Ștefan Bănică Jr și de Alexandru, copilul lor, născut pe data de 16 mai 2019. Se pare că relația lor este una foarte solidă, din moment ce Lavinia radiază de fericire de fiecare dată când vorbește despre familia ei.

Lavinia Pârva este o cântăreață și manechină română care făcut parte din trupa Spicy, iar după ce trupa s-a destrămat și-a urmat cariera solo. A câștigat titlurile Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 2001, apoi a semnat contracte cu câteva case de modă mari din România. Este împreună cu Ștefan Bănică Jr din 2013, iar cei doi s-au căsătorit în 2017.

În discografia vedetei se găsesc 6 albume. Două dintre acestea au fost lansate cu trupa Spicy (Bikini Party și Aroma Dragostei), iar 4 au fost solo (Doar eu, Dragoste în secret, Honey boy și Romanian girl).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI