15 nov. 2023 | 08:42

Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție împreună în public. Unde au fost surprinși

Monden
Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție împreună în public. Unde au fost surprinși
Unde s-au afișat împreună Laura Giucanu și Aris Eram. E cea mai recentă imagine de la o presupusă întâlnire a vedetelor.

După multe zvonuri potrivit cărora s-ar iubi în secret, Laura Giurcanu și Aris Eram s-au afișat împreună. Cei doi concurenți de la America Express au participat la un eveniment unde s-au distrat pe măsură, dansând și râzând mai mereu. Cum s-au pozat. Influencerița a publicat fotografia fără rețineri.

Cum s-a aflat despre Laura Giurcanu și Aris Eram

Despre Laura Giurcanu și Aris Eram s-au spus multe în ultimele săptămâni, mai ales că cei doi concurenți au participat la reality-show-ul America Express 2023. Niciunul nu și-a putut lua ochii de la celălalt, influenceriței fiindu-i chiar atrasă atenția în această privință de către colega de echipă.

După America Express 2023, se pare că între Laura Giurcanu și Aris Eram ar fi luat naștere o idilă. Cei doi au fost fotografiați sărutându-se în mașină. La scurt timp de la momentul cu pricina, povestea a luat o altă întorsătură, fiindcă tânăra ar fi ieșit la întâlnire cu fostul său iubit.

Te-ar putea interesa și: Laura Giurcanu s-a sărutat cu fiul Andreei Esca, după care a ieșit la întâlnire cu fostul iubit. Pe cine va alege influencerița?

Se tachinează în public, fără rețineri

Nu a trecut mult timp, iar Laura Giurcanu și Aris Eram au apărut împreună la un podcast în care au vorbit despre experiențele individuale trăite la reality-show-ul America Express. Cei doi au fost vizibil stânjeniți, s-au înroșit destul de des și nu și-au găsit întotdeauna cuvintele.

În cadrul podcastului și-au adresat mai multe întrebări cu mesaj subtil, precum: ”Există compatibilitate între Capricorn (zodia Laurei Giurcanu – n.r.) şi Leu (zodia fiului Andreei Esca – n.r.)?”. A fost întrebarea pe care tânăra i-a pus-o lui Aris Eram în direct.

”Nu pot să nu remarc că suni foarte sexy”

Laura Giurcanu nu s-a sfiit să îl complimenteze pe Aris Eram chiar în limba paternă, franceza. ”Nu pot să nu remarc că suni foarte sexy în franceză. Nu cred că se supără cineva că faci asta”, a reacționat fiul Andreei Esca după momentul cu pricina.

Te-ar putea interesa și: Ce diferență mare de vârstă este între Laura Giurcanu și Aris Eram. Fiul Andreei Esca este mult mai tânăr

Unde s-au afișat împreună Laura Giucanu și Aris Eram

Așadar, după multe zvonuri, dar și replici savuroase între cei doi concurenți de la America Express 2023, unii ar fi tentați să spună că se iubesc în secret. Pe de altă parte, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat o relație amoroasă. Cert este că tinerii continuă să se întâlnească, sub o formă sau alta.

Recent, Laura Giurcanu a făcut publică pe conturile sale de pe platformele sociale o fotografie în care apare alături de câțiva prieteni, printre care și Aris Eram. Fotografia a fost realizată la un concert, după ce toți au dansat și s-au distrat de minune pe muzica lui Jorja Smith.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro