Laura Giurcanu s-a sărutat cu fiul Andreei Esca, după care a ieșit la întâlnire cu fostul iubit. Pe cine va alege influencerița?

de: Andrei Simion
26 10. 2023

Miercuri, 25 octombrie 2023, Laura Giurcanu a fost fotografiată de paparazzi sărutându-se în mașină cu fiul Andreei Esca, Aris Eram. După doar câteva ore de la momentul cu pricina, influencerița a ieșit la film cu fostul său iubit. Ce se întâmplă în viața sentimentală a tinerei? Foto

Aris Eram și Laura Giurcanu formează un cuplu?

Aris Eram și Laura Giurcanu, idilă după America Express – este informația care a făcut furori în lumea mondenă din România miercuri, 25 octombrie 2023. Se pare că, după participarea la reality-show-ul difuzat de Antena 1, cei doi au decis să se cunoască mai bine și să formeze un cuplu.

Sau, cel puțin, așa părea din informațiile și imaginile făcute publice în presa românească. Laura Giurcanu și Aris Eram au fost fotografiați de paparazzi în mașina influenceriței, la lăsarea întunericului, sărutându-se foarte pasional. Toată lumea a crezut că între cei doi s-a înfiripat dragostea.

Triunghiul iubirii în care este implicată vedeta

Doar că realitatea ar demonstra altceva, potrivit SpyNews. Se pare că Laura Giurcanu trăiește o adevărată dilemă în iubire. Mai exact, este vorba despre un triunghi al dragostei. Influencerița nu pare să fie foarte sigură pe sentimentele pe care le simte față de Aris Eram.

Înainte de a se săruta cu fiul Andreei Esca, Laura Giurcanu a format un cuplu cu Cesar Bîtlan. Cei doi au fost împreună timp de câțiva ani, însă potrivit informațiilor din spațiul public, relația s-a fisurat după ce tânărul a înșelat-o pe partenera lui. Atunci, influencerița a fost extrem de supărată pe el.

Ce a spus Laura Giurcanu despre Aris Eram

Laura Giurcanu a fost foarte dezamăgită de Cesar Bîtlan, fiind determinată să nu treacă cu vederea fapta lui. Din acest motiv, s-a despărțit de fostul său iubit și a încercat să își refacă viața amoroasă. I-a acordat astfel, cel mai probabil, o șansă lui Aris Eram, fără să comenteze însă sărutul cu el.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a declarat Laura Giurcanu, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu fiul Andreei Esca.

Influencerița și-a scos la film fostul iubit

Doar că lucrurile par a fi foarte complicate. După ce s-a sărutat cu Aris Eram, Laura Giurcanu a ieșit cu fostul său iubit. Mai exact, influencerița l-a scos la film pe Cesar Bîtlan. Nimeni nu știe ce simte în sufletul său vedeta. Pare a fi un triunghi al dragostei periculos.

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express sezonul 6. A devenit celebră la 14 ani

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile pe viitor: dacă Laura Giurcanu îl va realege pe fostul său iubit, Cesar Bîtlan, sau pe fiul Andreei Esca, Aris Eram.