Laura Codruța Kovesi, prima reacție după ce a fost votată: „A câștigat statul de drept din România”

Kovesi, prima reacție după ce a fost votată

Laura Codruța Kovesi a avut prima reacție vizavi de reușita acesteia. Fosta șefă DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a mulțumit tuturor românilor care au încurajat-o și i-au fost alături. Ce comentarii a făcut la adresa acuzelor înșirate de Viorica Dăncilă?

Kovesi, prima reacție după ce a fost votată!

Kovesi a avut o susținere meritată din partea românilor, susținere care s-a îndreptat ușor spre câștig. Aceasta a fost votată azi la șefia Parchetului European. Azi, precum susține fosta șefă DNA, este o zi cuprinsă de o victorie imensă pentru România. Ludovic Orban susține că la aceasta a contribuit decisiv și președintele Klaus Iohannis, alături de liderii europarlamentarii PNL. Candidata din partea țării noastre pentru poziția de procuror șef european în Consiliul UE a obținut 17 voturi pentru din 22 de voturi exprimate. Victoria a fost una categorică!

„A ceastă procedură nu este finalizată. Așa cum am spus și după votul din parlamentul european. Este o recunoaștere, o reușită a românilor care au format statul de drept. Cred că a contat și că eu am obținut primul loc la interviu. Sper că această unire să reprezinte pentru toți procurori o motivare să continue lupta anticoruptie, un semn că profesionalismul și consecvența sunt singurele care sunt improtante atunci cand vrei să reușești”
Laura Coduța Kovesi

Kovesi, prima reacție după ce a fost votată
Kovesi, prima reacție după ce a fost votată

Ce spune despre acuzele aduse de Dăncilă?

„Nu comentez ce spun politicienii, nu am un răspuns la asemenea comentarii. Cel mai improtant pentru mine a fost susținerea a mii și mii de oameni din România, cei care s-au luptat alături de mine. Este o zi prea frumoasă pentru justiția din România pentru ca eu să intru într-o dezbatere cu oamenii politici din România. Nu comentez ce zice doamna prim-ministru.”
Laura Codruța Kovesi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI