Larisa Iordache, şedinţă foto de neratat. Cum s-a fotografiat fosta sportivă în sala de gimnastică

Larisa Iordache, şedinţă foto de neratat. Cum s-a fotografiat fosta sportivă în sala de gimnastică
Larisa Iordache, sedinta foto de neratat

Larisa Iordache face furori în mediul online cu o ședință foto de neratat. Fosta sportivă s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară, imaginile fiind „un cadou” pentru români, de Ziua Națională.

Larisa Iordache a făcut furori în mediul online

Suntem obișnuiți să o vedem pe primele trepte ale podiumurilor celor mai mari competiții sportive din întreaga lume, însă, de aproape un an, marea campioană a decis să pună punct cariere sale de gimnastă, simțindu-se pregătită să înceapă un nou capitol al vieții.

Fosta sportivă a făcut recent furori în mediul online, după ce a publicat mai multe fotografii inedite pe o platformă de social media. Imaginile, în care apare îmbrăcată într-un costum de competiție fucsia spectaculos și ținând în mâini două medalii au strâns mii de reacții din partea internauților.

„Suntem ceea ce visăm. La mulți ani, oameni buni”, a scris Larisa Iordache în descrierea pozelor făcute într-o sală de gimnastică.

Complimentele nu au întârziat să apară: „O zeiță!”, „Ești superbă”, „Ești foarte frumoasă”.

Larisa Iordache va pleca în America Centrală, urmând să petreacă mai multe zile în Mexic, la invitația unei alte foste gimnaste.

„Am primit o invitație din Mexic, din Guadalajara, din partea unei foste gimnaste, mare campioană a Mexicului. Voi petrece câteva zile acolo.

Am decis să onorez invitația deoarece știu că gimnastica românească este foarte iubită acolo. Am aflat că și astăzi, după atâta timp, Nadia Comăneci este condiderată ca o adevărată zeiță”, a explicat ea, potrivit ProSport.

„Am programată și o sesiune de autografe”

Ea va participa la o demonstrație privată, primul astfel de eveniment după retragerea din sportul de performanță.

„Am programată și o sesiune de autografe care se va întinde pe mai bine de două ore. Sunt sigură că va fi o experiență deosebită. Este prima invitație la o demonstrație privată, după retragerea din gimnastica de mare perfotmanță”, a mai spus Larisa Iordache.

Fosta gimnastă este din nou femeie singură, ea confirmând în urmă cu câteva săptămâni despărțirea de de bărbatul alături de care își petrecuse ultimii ani. Fosta campioană olimpică a oferit câteva detalii despre decizie, dezvăluind că ea a fost cea care a pus punct relației.

„Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt foarte bine, sunt de ceva vreme singură și îmi e ok.

Sper din suflet, ușor, ușor să cunosc alți oameni și de ce nu, să am o relație foarte serioasă pentru că sunt un om foarte serios și îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta.

Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue.

Pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și eu nu mi-am dorit această chestie pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment.

Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine.”, a scris Larisa Iordache în mediul online.

Urmăriți Playtech.ro și pe