26 sept. 2024 | 08:59

Lacrimi și durere în televiziune. A murit starul TV de la Hollywood, Eduardo Xol: „Suntem zdrobiți de tragica pierdere”

Monden
Lacrimi și durere în televiziune. A murit starul TV de la Hollywood, Eduardo Xol: „Suntem zdrobiți de tragica pierdere”
Lacrimi și durere în televiziune. A murit starul TV de la Hollywood, Eduardo Xol

Vedeta de televiziune Eduardo Xol a murit în urmă cu puțin timp, la vârsta de 58 de ani. Starul de la Hollywood fusese victima unui atac pe 10 septembrie, iar rănile suferite i-au fost fatale.

A murit Eduardo Xol

La două săptămâni de când a fost victima unei înjunghieri în Palm Springs, Eduardo Xol a încetat din viață. Autoritățile americane au anunțat că starul s-a stins din viață la Centrul Medical Regional Desert, în urma rănilor suferite pe 10 septembrie.

Conform Departamentului Șerifului, pe 10 septembrie, la ora 5:41 dimineața a avut loc incidentul care i-a adus sfârșitul prezentatorului TV. Potrivit ziarului Desert Sun, poliția din Palm Springs l-a acuzat pe Richard Joseph Gonzales, în vârstă de 34 de ani, de tentativă de omor după ce acesta a raportat înjunghierea.

”Suntem zdrobiți de tragica pierdere a iubitului nostru Eduardo Xol. Știm că bunătatea lui a atins viețile multor oameni. Acum, vă rugăm să ne arătați aceeași bunătate, respectându-ne intimitatea în timp ce ne procesăm durerea. În loc de flori, vă rugăm să faceți donații în numele lui Eduardo către Fundația Lupus din America, deoarece a petrecut o mare parte din viața sa în slujba altora”, a transmis familia sa într-o declarație obținută de The Hollywood Reporter.

Lacrimi și durere în televiziune. A murit starul TV de la Hollywood, Eduardo Xol

Eduardo Xol a murit

Cine a fost Eduardo Xol

Eduardo Xol a fost un actor, cântăreț, personalitate de televiziune, animator, activist social și om de afaceri, dar și designer de televiziune american, cunoscut mai ales pentru contribuțiile sale în cadrul emisiunii populare Extreme Makeover: Home Edition. Pe lângă cariera sa în design și televiziune, Xol a avut un parcurs variat în arte, activând inițial în domeniul muzicii și teatrului.

Născut în Los Angeles din părinți mexicano-americani, Xol a crescut într-o cultură bogată, care i-a influențat creativitatea. A urmat cursuri de teatru la prestigioasa Universitate din California, Los Angeles (UCLA), unde și-a dezvoltat abilitățile artistice. Înainte de a se lansa în televiziune, a fost claviaturist și percuționist, având o pasiune profundă pentru muzică.

Pe lângă activitatea sa în muzică, Eduardo Xol a fost producător de spectacole de teatru muzical și comedie, care au avut turnee în Statele Unite. Aceste spectacole au reflectat versatilitatea sa artistică și dorința de a oferi publicului experiențe unice și memorabile. În America Latină, Xol a participat și la diverse proiecte de muzică și videoclipuri pentru televiziune, consolidându-și prezența internațională în industria divertismentului.

Eduardo Xol a devenit cunoscut pe plan internațional prin aparițiile sale în emisiunea de televiziune Extreme Makeover: Home Edition, unde a fost unul dintre principalii designeri. În cadrul emisiunii, echipa reamenaja locuințele familiilor aflate în dificultate, transformându-le în spații frumoase și funcționale. Contribuțiile lui Xol la designul locuințelor erau adesea apreciate pentru creativitate și pentru soluțiile sale inovatoare.

Xol nu doar că a contribuit la transformarea caselor oamenilor, ci și-a dedicat viața ajutorării celor aflați în nevoie. Familia sa a subliniat că Eduardo a fost profund implicat în sprijinirea diverselor cauze caritabile, printre care și lupta împotriva lupusului, o boală autoimună. În loc de flori la moartea sa, familia a cerut donații către Fundația Lupus din America pentru a onora moștenirea sa filantropică.

 

 

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro