La ce vârste nu trebuie să sărbătorești zilele de naștere. Aduc mare ghinion și eșecuri în viața ta

La ce vârste nu trebuie să sărbătorești zilele de naștere. Aduc mare ghinion și eșecuri în viața ta
La ce vârste nu trebuie să sărbătorești zilele de naștere. Ce spun numerologii despre aceste evenimente. Aduc ghinion mare.

Probabil știi deja totul despre semnul tău zodiacal. Însă există secrete ale astrologiei pe care nu mulți le cunosc. Unele dintre acestea se referă la zilele de naștere. Nu orice persoană poate să își sărbătorească ziua în care s-a născut, potrivit numerologiei, un studiu al implicațiilor spirituale ale valorilor numerice. Efectele unui astfel de eveniment în viața ta și a celor din jur pot fi majore. Află la ce vârste nu trebuie să sărbătorești zilele de naștere.

La ce vârste nu trebuie să sărbătorești zilele de naștere

Copiii care împlinesc 9 ani nu ar trebui să-și sărbătorească ziua de naștere din cauză că cifra zilei în care s-au născut este asociată cu a noua zi după moarte. Potrivit numerologilor, în această zi sufletul persoanei care a murit încă se află printre oameni.

Abia după această dată se decide unde trebuie să meargă sufletul decedatului: în Iad sau în Rai. În aceste circumstanțe, numerologii recomandă membrilor familiei să se adune împreună și să se roage pentru persoana decedată.

Și adolescenților care împlinesc 13 ani li se recomandă să nu își celebreze ziua de naștere. Iar asta din cauză că numerologii consideră că este un număr blestemat. Acesta este asociat, deseori, cu Iuda Iscarioteanul, care l-a trădat pe Iisus Hristos. El a fost „unul dintre cei treisprezece”.

De asemenea, începând cu anii 1890, o serie de manuscrise arată că dintre cei treisprezece bărbați care trebuiau să participe la Cina de Taină, Iuda, apostolul care l-a vândut pe Iisus, a fost al 13-lea care s-a așezat la masă.

Nici acești adulți nu își pot celebra zilele de naștere

Adulții care împlinesc 33 de ani evită să își sărbătorească ziua de naștere. Și de această dată, este vorba tot despre motive religioase. Numerologii nu recomandă pe cei care împlinesc această vârstă să dea petreceri întrucât, tot la vârsta de 33 de ani, Iisus Hristos a murit pe cruce pentru omenire.

Chiar dacă în cauză este vorba despre un motiv cu notă religioasă, Biserica nu este de acord cu el. Preoții nu sunt susținători ai superstițiilor, de regulă.

Numerologii mai spun că nici la vârsta de 40 de ani nu ar trebui sărbătorită ziua de naștere, iar asta din cauza faptului că, potrivit tradițiilor transmise din generație în generație, sufletul unui mort părăsește Pământul după 40 de zile.

De asemenea, numerologii mai arată că, potrivit astrelor, la vârsta de 40 de ani, omul intră în criză. Această perioadă va fi una de durată. Se va încheia abia după trei ani de zile, potrivit celor notate în Revista Sufletului.