La ce oră începe episodul 1 din noul sezon Vlad, pe Pro TV

La ce oră începe serialul Vlad de la Pro Tv - episodul 1, sezon 3.

Serialul Vlad revine cu un nou sezon, pe PRO TV! Sezonul 3 al poveștii de răzbunare din partea protagonistului interpretat de actorul Adrian Nartea se întoarce cu noi episoade. Telespectatorii vor putea urmări momentele tensionate ale show-ului, care nu au lipsit în mod clar nici în anul 2019. Serialul extrem de îndrăgit de către public va marca o revenire pe postul de televiziune, fiind produs de către Jesus del Cerro.

La ce oră începe serialul Vlad de la Pro Tv – episodul 1, sezon 3

În primul episod al sezonului, Vlad și Miki participă la un important turneu de poker internațional, care se desfășoară în Istanbul, unde sunt puși față în față cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar. Vlad se confruntă cu Iordache, iar Miki este luată prin surprindere de către Carla. Planul lui Vlad este periclitat de către Iordache, iar confruntarea dintre ei va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Câștigătorul ia totul.Tot în primul episod al noului sezon, vom vedea cum Eliza suferă consecințele faptelor sale.

„Viața mea a fost un lung șir de alegeri pe care le-am făcut fără să-mi fi dorit vreodată să le fac.”

Actorul Vlad.
La ce oră începe serialul Vlad de la Pro Tv – episodul 1, sezon 3.

De asemenea, Eliza îl vizitează pe Ștefan în închisoare, iar întrevederea lor este plină de tensiune. Eliza îl vizitează și pe Leo, care este în spital, și este șocată de starea în care se află acesta. Care va fi concluzia după discuția tensionată dintre Eliza și Ștefan, dar și ce se întâmplă cu Leo, aflăm luni seară.

Ce actori noi sunt în distribuție, în serialul VLAD, sezonul 3

Din distribuția serialului Vlad de la ProTv fac parte actori mari, dar și tineri la început de drum. În sezonul 3, serialul Vlad vine cu noi surprize. Celebrul actor Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din VLAD:

”Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”, spune actorul.

Noul sezon debutează în forță, cu multă acțiune și răsturnări de situație la tot pasul

În acest sezon încep să se cunoască efectele planului de răzbunare al lui Vlad. VLAD revine, începând de luni, 24 februarie, de la 20:30, la PRO TV!

Nici un episod din noul sezon nu trebuie ratat, pentru că toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată, acțiunea se accelerează, și vom vedea o altă față a răzbunării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI