La 47 de ani, Andreea Esca nu renunță la pozele îndrăznețe. Cum arată știrista la plajă

La 47 de ani, Andreea Esca nu renunță la pozele îndrăznețe

Andreea Esca împlinește joi, 29 august, 47 de ani. Coafura îi este neatinsă de atâta amar de vreme, iar chipul îi strălucește la fel de tare ca atunci când spunea pentru prima dată ”Bună seara, România! Bună seara, București”. Astfel, știrista nu ar avea niciun motiv pentru care să se ascundă atunci când face plajă.

La 47 de ani, Andreea Esca nu renunță la pozele îndrăznețe

Andreea Esca, emblema stației Pro TV, nu stă locului o clipă. Jurnalista poate fi găsită la diferite evenimente, are propriile sale proiecte, pe lângă activitatea de pe micile ecrane, și îi face timp și pentru relaxare. Vedeta merge la concerte, petreceri, iar vara aceasta a fost nelipsită de pe litoral.

La 47 de ani, Andreea Esca nu renunță la pozele îndrăznețe. Cum arată știrista la plajă
Andreea Esca, alături de soțul ei, Alexandre Eram, surprinși pe litoral, unde știrista s-a afișat cu naturalețe

La malul mării, Andreea Esca s-a afișat cu naturalețe, în costum de baie, fără a fi stânjenită de ipostază. Fotoreporterii click.ro au surprins-o stând pe șezlong foarte relaxată, alături de soțul ei. Jurnalista s-a arătat nemachiată, purtând o pereche de ochelari de soare pentru a se proteja de razele puternice, alături de care a asortat și cercei medii aurii.

Andreea Esca, surpriză mare de ziua ei

Andreea Esca a avut parte de o mare surpriză de ziua ei chiar pe frecvențele Europa FM. În direct în Europa Express, știrista a fost sunată de Ciprian Dinu și Petru Stratulat pentru a primi urări de la ascultători, colegi și vedete care îi sunt apropiate. Momentul emoționant a culminat cu mesajul transmis de fiica sa, Alexia Eram. În final, Andreea Esca a mulțumit atât ascultătorilor Europa FM pentru urări, cât și celor care au luat parte la surpriza în direct.

De asemenea, cu o seară înainte, Andreea Esca a participat la lansarea celui mai nou videoclip al piesei ”Ai grijă de femeia ta”, compusă de Smiley și Marius Moga. Înainte de miezul nopții, Andreea a plecat, fără să poată vedea surpriza celor din clubul în care a avut loc evenimentul. Aceștia au publicat pe un ecran mare mesajul ”La mulți ani, Andreea Esca și Jo”; fiind și ziua artistei Ioana Anuța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI