10 aug. 2022 | 17:19

Kaufland România mai dă două noi lovituri în țară. Anunțul oficial al gigantului

Diverse
Kaufland România mai dă două noi lovituri în țară. Anunțul oficial al gigantului
Kaufland își consolidează poziția pe piața germană

Kaufland România mai dă două noi lovituri în țară! Gigantul retailer Kaufland își continuă și în această parte a anului 2022, expansiunea europeană. Retailerul a anunțat că a finalizat integrarea în Germania a 58 de magazine Real sub sigla sa. Demersul a fost realizat în ultimele 12 luni. Pe plan local, Kaufland România anunță deschiderea celui de-al treilea magazin din Baia Mare și altul în Hațeg. Inaugurarea celor două noi magazine va avea loc mâine, pe 11 august.

Kaufland își consolidează poziția pe piața germană

Piața germană, în ultimele 12 luni,a resimțit o creștere a numărului de magazine deținute de retailerul Kaufland. Cele mai noi achiziții sunt magazinele deținute, până de curând, de cei de la Real.

Compania a început proiectul la 1 februarie 2021 și de atunci a renovat peste 325.000 de metri pătrați de spațiu de vânzare. Magazinele renovate, aflate sub sigla Kaufland, dispun de noi vitrine frigorifice, tejghele de servire și tehnologie actualizată. Retailerul a adăugat că a reproiectat, de asemenea, zonele de casă și de goluri.

„Fiecare locație în parte este o poveste de succes în sine, care a fost posibilă doar datorită multor mâini harnice, unei planificări profesioniste.

Și, mai presus de toate, a încrederii oamenilor care fac acum parte din echipa Kaufland. Suntem foarte recunoscători pentru asta.”, a declarat managerul de proiect al Kaufland, Lehel Salat.

Kaufland a înființat echipe speciale în fiecare magazin, formate din angajați Kaufland cu experiență, pentru a-i sprijini pe foștii angajați Real în ceea ce privește procesele și sistemele. Fiecare punct de vânzare oferă peste 35.000 de articole, de la alimente până la produse esențiale de zi cu zi.

Raioanele de produse proaspete din magazinele renovate oferă fructe și legume, produse lactate, carne, mezeluri, brânzeturi și pește, inclusiv servicii. Majoritatea produselor de carne de marcă proprie Kaufland sunt produse în fabricile sale de carne, cu carne provenită de la furnizori selectați de origine controlată.

Gama generală include, de asemenea, o gamă largă de articole de marcă, mărci proprii, produse regionale, precum și articole ecologice și care respectă cerințele de bunăstare a animalelor.

Kaufland România mai dă două noi lovituri în țară. Anunță deschiderea celui de-al treilea magazin din Baia Mare și altul în Hațeg

Plecând de la acelaiși principiu, de consolidare a poziției pe piață, local Kaufland România va deschide doi noi magazine. Conform comunicatului, Kaufland România inaugurează pe 11 august două magazine, la Baia Mare și Hațeg și generează aproximativ 150 de locuri de muncă în total, în cele două orașe.

Reprezentanții retailerului spun că magazinul din Baia Mare este cel de-al treilea pe plan local. Cât despre cel din Hațeg, este primul de acest fel.

Compania ajunge la o rețea națională de 155 de hipermarketuri

Cel de-al treilea magazin din Baia Mare are o suprafață totală de peste 6.000 metri pătrați, dintre care peste 3.300 sunt destinați spațiului interior de vânzare, se arată în comunicat.

Hipermarketul din Hațeg are o suprafață totală de peste 4.800 metri pătrați. Din totalul suprafeței peste 2.600 de metri sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Fiecare magazin dispune de locuri de parcare, 280 locuri de parcare la Baia Mare, și peste 250 de locuri pentru magazinul din Hațeg.

„Kaufland Baia Mare și Kaufland Hațeg, inaugurate astăzi, au un sortiment extins de legume și fructe.

Dispun de produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.”, se mai precizează în comunicatul Kaufland România.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări. Dispune de 148.000 de angajați și o rețea de peste 155 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award.

Certificarea atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți. Distincția a fost acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață.

Obiectivul companiei este să aplice cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi siteul companiei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro