Kaufland România, anunț de ultimă oră în plină pandemie. E gratuit pentru acești români

Kaufland România, anunț de ultimă oră în plină pandemie. E gratuit pentru acești români
Compania primește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021

Testele covid au apărut pe piață încă de anul trecut. Multe companii au decis să recurgă la acest mod de testare al angajaților. În cazul marilor lanțuri de magazine, Kaufland a dat recent un comunicat  prin care anunță testarea tuturor angajaților săi. Demersul făcut de companie vine ca o sporire a măsurilor de siguranță împotriva Covid-19.

Kaufland își testează gratuit angajații

Având în vedere că există riscul de expunere la o posibilă infectare, atât a angajaților, cât și a clienților, măsura anunțată de Kaufland este una salutară. Conform comunicatului emis de Kaufland testarea covid a angajaților va începe de săptămâna viitoare. Proiectul îi are în vedere pe angajații din toate magazinele, depozitele logistice și sedii centrale de pe tot teritorul țării.

Testarea se va face gratuit, costurile fiind suportate de Kaufland. Încă de la declanșarea pandemiei Kaufland a investit aproximativ 25 de milioane de lei pentru toate măsurile de siguranță. Investiția a fost făcută la nivelul tuturor magazinelor deținue de companie în România.

”Kaufland România sporește măsurile de siguranță împotriva Covid-19, venind în sprijinul angajaților și clienților. Începând de săptămâna viitoare, compania va pune la dispoziția tuturor angajaților din magazine, depozite logistice și sedii centrale în mod gratuit, săptămânal, câte un test rapid COVID-19 antigen.

Prin această decizie, compania își protejează atât angajații, cât și clienții, care vor beneficia de un loc de cumpărături și mai sigur. De la declanșarea pandemiei și până în prezent, Kaufland a investit peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii), reacționând prompt, în linie cu evoluția situației, și cu cea mai mare responsabilitate.”, spune comunicatul emis de Kaufland.

Compania primește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021

În afară de măsura de testare covid gratuită, Kaufland anunță că a primit o nouă certificare DEKRA pentru anul în curs. DEKRA Testing & Certification GmbH din Essen, din Germania, este unul dintre cele două laboratoare pentru testarea EIP, cum ar fi măștile de protecție coronavirus, în conformitate cu noile principii de testare. Certificările DEKRA, în contextul actualei Pandemii, se adresează următoarelor sectoare:

  • Hoteluri,
  • Locuri de campare,
  • Proprietăți B&B,
  • Restaurante și furnizori de alimente care oferă servicii de luat masa și de livrat,
  • Agenții de turism,
  • Furnizori de transport public,
  • Firme de menaj externalizate,
  • Supermarketuri,
  • Servicii de spălătorie,
  • Agenții de lucrători temporari.

 

Kaufland, ca și celelalte lanțuri de magazine, în contextul Pandemiei, a fost nevoită să primească certificarea DEKRA pentru a putea funcționa în regim de siguranță.

”În același timp, compania este prima care își reînnoiește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021. Astfel se reconfirmă că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală.”, se mai spune în comunicatul dat de Kaufland.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI