17 apr. 2024 | 09:49

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situaţia Prinţesei de Wales, descrisă cu acurateţe: „Îşi pierde părul, unghiile”

Monden
Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situaţia Prinţesei de Wales, descrisă cu acurateţe:
Kate Middleton trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale

La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat că are cancer, iar în prezent urmează ședințe de chimioterapie preventivă. Vestea că Prințesa de Wales se luptă cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent că înțelege perfect prin ce trece soția lui William.

Ce se va întâmpla cu Kate Middleton în perioada următoare

Kate Middleton trece prin momente dificile, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer! Ea a început deja ședințele de chimioterapie preventivă. Din nefericire, tratamentul anticanceros este destul de agresiv, iar efectele negative se vor vedea și la Prințesa de Wales.

Sharon Osbourne, o admiratoare a lui Kate, a mărturisit recent că este alături de aceasta. În plus, vedeta a dezvăluit că și ea a trecut prin acest diagnostic cumplit. Sharon Osbourne, în vârstă de 71 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de colon în 2022.

Sharon Osbourne a dezvăluit ce efecte are chimioterapia

„Am trecut prin cancer în 2002, așa că mă gândesc la Prințesa de Wales. Chimioterapia nu este deloc distractivă. Mi-am pierdut unghiile de la mâini, unghiile de la picioare, părul! Mă gândesc la părul ei frumos, la corpul ei și la ce impact devastator va avea agresiva terapie asupra ei!

Mă gândesc la copiii ei, pentru că atunci când le-am spus ai mei, era frică în ochii lor! Toți cei trei au reacționat ​​diferit. Este o responsabilitate uriașă pentru un părinte să vadă în ce fel sunt afectați copiii după ce aud acest diagnostic.”, a spus Sharon Osbourne.

Vezi și: Veste tristă despre Kate Middleton. A fost diagnosticată cu o nouă afecțiune, starea prințesei nu este una bună VIDEO

Nu a precizat ce tip de cancer are

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer, dar nu a detaliat tipul sau stadiul bolii. Ea a precizat doar că face chimioterapie preventivă acum. În luna ianuarie 2024 când a suferit intervenția chirurgicală, doctorii i-au spus că nu are cancer, însă ulterior s-a descoperit că era, de fapt, cancer.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, au fost declarațiile lui Kate Middleton în video-ul emoționant, filmat la Windsor.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
A devenit COMPLET ILEGAL în România. Anunț de la Guvern chiar astăzi, 30 APRILIE: A început aplicarea noii legi
Capital.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro