20 iun. 2023 | 12:46

Kate Middleton a strălucit la Castelul Windsor. A copiat-o pe Prințesa Diana și lumea a observat imediat FOTO

Monden
Kate Middleton a strălucit la Castelul Windsor. A copiat-o pe Prințesa Diana și lumea a observat imediat FOTO
Kate Middleton a strălucit la Castelul Windsor

Kate Middleton a strălucit la Castelul Windsor, la doar câteva zile după ce a atras toate privirile la parada Trooping of the Colour – prima organizată în cinstea Regelui Charles al III-lea. Prințesa de Wales a copiat-o pe Prințesa Diana, aducând un omagiu emoționant mamei lui William.

Kate Middleton a strălucit la Castelul Windsor

A fost un weekend special pentru Familia Regală a Marii Britanii. După impresionanta paradă Trooping of the Colour, prima organizată în cinstea Regelui Charles al III-lea, reprezentanții monarhiei au participat la o ceremonie specială la Castelul Windsor.

La evenimentul Garter Day, Kate Middleton a bifat o nouă apariție impecabilă. Prințesa de Wales a adoptat una dintre principalele tendințe ale acestui sezon de primăvară-vară: imprimeul cu buline.

Pentru că nu aparține Ordinului Jartierei, soția lui William nu a putut purta roba și pălăria specială, ea participând la ceremonie pentru a-i susține pe Prințul de Wales, Regina Camilla și Regele Charles îmbrăcată într-o creație semnată de designerul Alessandra Rich.

Te-ar putea interesa și: Prințul Louis a uimit pe toată lumea la parada aniversară a Regelui Charles. Imaginile cu cel mic te vor topi

Omagiu emoționant pentru Prințesa Diana

Un detaliu inedit și emoționant nu a fost trecut cu vederea de britanici. Alegerea vestimentară făcută de Kate nu a fost întâmplătoare. Rochia albă cu buline negre purtată de ea seamănă izbitor cu cea purtată de Prințesa Diana la Royal Ascot în 1988, creată de designerul Victor Edelstein.

Mai mult, Kate Middleton și-a completat ținuta cu o pereche de cercei cu perle care au aparținut cândva Dianei.

Potrivit Tatler, Ordinul Jartierei este cel mai vechi și cel mai înalt ordin de cavalerie din Marea Britanie, înființat de regele Edward al III-lea în urmă cu aproape 700 de ani.

Ordinul include Regele, care este Suveran al Jartierei, Regina, mai mulți membri ai Familiei Regale (inclusiv Prințul William, Ducele de Kent și Ducele de Gloucester) și 18 Cavaleri sau Doamne aleși ca recunoaștere a muncii lor.

Cavalerii Jartierei sunt aleși personal de suveran pentru a-i onora pe cei care au ocupat funcții publice, care au contribuit într-un mod special la viața națională sau care l-au slujit personal pe suveran.

Te-ar putea interesa și: Greșeala de etichetă pe care Kate Middleton a facut-o la un eveniment solemn. Camilla i-a atras atenția, imaginile au devenit virale pe Internet

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Halep, EXCLUSĂ. Decizie finală în circuitul WTA. Anunțul venit azi, 18 mai
Capital.ro
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege a pensiilor
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Mediaflux
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro