06 iun. 2023 | 11:12

Karim Benzema, pe locul doi în topul celor mai mari salarii din fotbal. Marca a aflat cifrele uluitoare ale contractului din Arabia Saudită

News
Karim Benzema, pe locul doi în topul celor mai mari salarii din fotbal. Marca a aflat cifrele uluitoare ale contractului din Arabia Saudită

Karim Benzema și-a anunțat plecarea de la Real Madrid și se va despărți de gruparea spaniolă pe 30 iunie, la finalul acestui contract. Atacantul va semna cu Al Ittihad, iar Marca a aflat toate detaliile financiare ale acestei înțelegeri și a concluzionat că francezul va urca pe locul doi în topul salariilor din fotbal.

Karim Benzema, locul doi în topul celor mai mari salarii din fotbal. Primul loc este ocupat de Cristiano Ronaldo

Arabia Saudită se pregătește de o nouă lovitură uriașă! După ce în iarnă, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr și va câștiga o jumătate de miliard de dolari în doi ani și jumătate, Karim Benzema este foarte aproape să-l urmeze. Lipsește doar semnătura pe contract.

Atacantul francez a jucat ultimul meci pentru Real Madrid, după ce a anunțat că nu are de gând să semneze un nou contract, așa că după 30 iunie poate pleca fără nicio pretenție financiară. Destinația lui este Al Ittihad, formație care a câștigat titlul în Arabia Saudită, cu cinci puncte în fața celor de la Al Nassr.

Marca a calculat că Benzema va ajunge pe locul doi în topul celor mai mari salarii din fotbal, după fostul său coleg, Cristiano Ronaldo. Cifrele contractului sunt amețitoare. Jurnaliștii au aflat că atacantul va semna o înțelegere până în anul 2025 cu drept de prelungire pentru încă un an. Salariul lui anual va fi de 100 de milioane de euro, plus un bonus de 20 de milioane de euro, pentru a fi ambasador al Cupei Mondiale 2030, pe care Arabia Saudită speră să o găzduiască.

În total, pe doi ani, suma este de 220 de milioane de euro, iar dacă opțiunea de prelungire este activată se mai adaugă încă o sută de milioane de euro. Vorbim aici de sume brute, doar că în Arabia Saudită nu există impozit pe venit. Karim Benzema câștiga 28 de milioane de euro pe sezon la Real Madrid.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Putin, palat de 1 miliard. Imagini uluitoare din casa dictatorului
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se DAU 12.000 de lei de la STAT. Ce TREBUIE să scrie în CERERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro