Kanal D, măsuri drastice în plină criză epidemiologică! Ce se întâmplă cu Bravo, ai stil! Celebrities

Ce schimbări aduce Kanal D în grilă

Schimbări mari se întâmplă la Kanal D și sunt generate de starea de urgență medicală impusă de pandemia de Covid-19. Citește mai jos ce se întâmplă în televiziunea Kanal D.

Ce schimbări aduce Kanal D în grilă

Potrivit unui comunicat emis de directorii acestei televiziuni, „din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D restrânge anumite activități ale postului, fără a afecta fluxul difuzărilor în grila Kanal D„.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrieties” va fi difuzată, începând de săptămâna aceasta, în fiecare miercuri, de la ora 22.00. Joia, de la aceeași oră, telespectatorii vor urmări filme românești apreciate, iar vinerea, de la aceeași oră, să poată să revadă show-ul „Vulturii de noapte”.

Postul anunță că următoarele modificări, dacă vor fi făcute, vor fi aduse la cunoștința publicului prin comunicate de presă. Directoratul postului își asigură publicul că toate departamentele sunt funcționale, că o serie de echipe lucrează de acasă, dacă posibilitățile tehnice o permite.

Știrile își păstrează orele de difuzare. La cât se difuzează
Știrile își păstrează orele de difuzare. La cât se difuzează „Bravo, ai stil!”

Respectă regulile de igienă cu strictețe

Știrile Kanal D vor fi în aer, ca de obicei, în fiecare zi la ora 12:00 și 19:00, iar în week-end – de la 12:00 și 18:00.

Managerii postului Kanal D au dat asigurări că bunele practici în materie de igienă, impuse de epidemie sunt respectate cu strictețe.

„Traversăm un context în care este nevoie, în toate aspectele activităților noastre, de informare corectă, echilibru și umanitate. Prin acțiuni responsabile și respectând recomandările autorităților, vom trece cu bine peste această perioadă dificilă. Vom spriji, prin informații la zi, din surse oficiale, fără exagerări, toate eforturile care se fac deja pentru depășirea acestei situații sensibile”, a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI