Kamara, insultat și amenințat de un cântăreț rasist: ”Mă înjură oameni care stau vara la mare să se înnegrească”

Kamara, insultat și amenințat de un cântăreț rasist: ”Mă înjură oameni care stau vara la mare să se înnegrească”
Scandal pe internet: Kamara, amenințat și insultat de un cântăreț rasist

Kamara a fost insultat și amenințat de către un fost concurent cunoscut de la un show de talente. Ce i-a spus acestuia și cum a decis jumătatea trupei Alb Negru să-și facă dreptate?

Scandal pe internet: Kamara, amenințat și insultat de un cântăreț rasist

Scandal cu valențe rasiste în mediul online! Unul din puținele persoane publice de culoare de la noi este amenințat și insultat chiar de o persoană care împărtășește aceeași iubire – muzica. Povestea a început atunci când unul din internauți a scris pe rețeaua de socializare o pildă în care făcea referire la culoarea de piele a lui Kamara, dar o și condamna în aceeași timp. Pe cealaltă baricadă se afla mândria cu care vorbea despre pielea sa albă și comparația din final a cântărețului cu o primată. Rasismul este un subiect sensibil atât în România, cât și peste hotare, aviz protestelor din Statele Unite ale Americii din cadrul mișcării #BLM.

Kamara a văzut comentariul și a dat report contului, care ulterior a fost șters de Facebook. Asta l-a făcut pe un fost concurent al unei emisiuni de talente să se înfurie și să îl insulte pe acesta, luându-l la socoteală pentru fapta făcută.

„Nu ți-e, băi, anti-talentule rușine? Lasă omul în pace că nu e nimeni obligat să te halească cu japca, te crezi în America? (…) Asta n-are nicio legătură cu vreo culoare, ci strict cu tine”, a fost o parte din postarea artistului, prieten cu cel care îl insultase pe Kamara în primă fază.

Kamara a ieșit la rampă cu prima reacție și a arătat cât de dezamăgior este comportamentul unor oameni, mai ales că rasismul încă este o problemă chiar și în acest secol.

„Mă miră să văd cât de mult rasism mai există”

„Culmea, mă înjură niște oameni care stau toată vara la mare să se bronzeze, să se înnegrească… Lăsând gluma la o parte, situație este penibilă, este jenantă și mă miră să văd cât de mult rasism mai există. Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmații îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată”
Kamara (Sursa: wowbiz.ro)

Kamara, insultat de un cântăreț rasist
Kamara, insultat de un cântăreț rasist

Cum își va face dreptate artistul?

„Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmații îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată. Îl voi obliga să plătească daunele pe care le voi cere… El spune că este artist, se afișează cu Horia Brenciu, cu vedete de pe la noi… Iar dacă este artist și gândește așa mi se pare extrem de grav, de aceea am decis să îl dau în judecată. Mai ales că lansează și zvonuri false și mă numelte în toate feluri, îmi amestecă copilul în răfuiala cu mine…”
Kamara

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI