Jurnaliste agresate la congresul PNL: ‘M-a prins de mână și a dat cu telefonul de pământ’

Jurnaliste agresate la congresul PNL: ‘M-a prins de mână și a dat cu telefonul de pământ’
Jurnaliste agresate la congresul PNL

Situație incredibilă în România. Câteva jurnaliste au fost agresate la congresul Partidului Național Liberal, care a avut loc sâmbătă, 25 septembrie. Ce s-a întâmplat de fapt.

Cine sunt jurnalistele care au fost bruscate la congresul PNL din București

Corespondentul PRO TV Iulia Garbacea a trecut prin momente cumplite sâmbătă, 25 septembrie, în timp ce se afla pe teren, la congresul Partidului Național Liberal din Capitală.

Jurnalista a declarat că a fost agresată de către un reprezentant al echipei lui Florin Cîțu, care a bruscat-o, încercând să o oprească să filmeze cabinele de votare.

Garbacea a fost deranjată de faptul că nimeni nu a intervenit să o ajute, referindu-se la Robert Sighiartău, ministrul de interne Lucian Bode și europarlamentarul Dan Motreanu, care au ignorat incidentul.

„Pentru că suntem în era pițiponcilor, a oamenilor fără creier și valori, a bărbaților care lovesc femei pentru că pot, vă prezint specimenul de PNL. Este un domn din echipa câștigătoare deranjat teribil că filmam într-o zonă în care își dorea să nu fie ochi de jurnalist.

M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie. Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni ca trăim printre astfel de oameni.”, a declarat jurnalista în mediul online, conform celor de la Impact.

Jurnalistele au fost agresate fără pic de milă

Iulia Garbacea nu este singurul jurnalist agresat la celebrul meeting. Tot sâmbătă, 25 septembrie, Cătălina Mănoiu de la Realitatea Plus a fost împiedicată să filmeze, iar corespondentul Antena 3 Mădălina Mihalache a făcut public în mediul online un clip în care este bruscată și împinsă de un bărbat la Congresul Partidului Național Liberal.

„N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să ştiţi că în nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva!

Urmăriţi o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a scris corespondentul Mădălina Mihalache pe Facebook, fără să spună cine este persoana cu care a intrat într-un conflict.

Premierul Florin Cîțu a fost reales președintele PNL, iar prim-vicepreședinții și vicepreședinții propuși de el au ieșit și ei victorioși.

„Dacă pică Guvernul va fi un nou program de guvernare. Cine doreşte o criză politică pe negocieri, când azi semnăm PNRR, să luăm de la capăt negocierile? Am încredere că va câştiga raţiunea la USR şi se va delimita de PSD şi AUR.”, a declarat premierul Florin Cîţu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI