Ce au decis judecătorii în cazul Tamaș, după ce fotbalistul a băut și a gonit cu viteză amețitoare

de: Claudiu Surmei
27 03. 2019

Judecătorii din Israel au respins cererea de eliberare formulată de Gabi Tamaș și au decis să îl plaseze în arest la domiciliu. Fotbalistul a ajuns în această situație după ce a băut, s-a urcat la volan și a gonit cu peste 200 km/h pe o autostradă.

Fundașul român a fost scos din sala de judecată pe o ieșire lăturalnică, pentru a nu da ochii cu jurnaliștii. Până la luarea unei noi decizii în instanță, Tamaș va sta în arest la domiciliu.

Audierea jucătorului de la Hapoel Haifa a durat o oră și 45 de minute. Jurnaliștii de la gsp.ro scriu că printre martorii care au fost audiați în dosar s-a aflat și Ioana, soția lui Gabi Tamaș, care s-a aflat cu el în mașină în momentul în care acesta a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

Judecătorii din Israel au decis: Gabi Tamaș primește arest la domiciliu

Gabi Tamaș a ajuns în fața judecătorilor după ce, luni seara, s-a urcat la volanul mașinii sale, deși consumase o cantitate considerabilă de alcool. Românul a gonit cu peste 200 km/h și a fost oprit pe polițiști, care au constatat că acesta consumase de trei ori mai mult alcool decât cantitatea maximă admisă în Israel.

Avocatul angajat de clubul Hapoel Haifa pentru Gabi Tamaș a insistat ca ședința de judecată să se desfășoare cu ușile închise, iar printre cei care au fost audiați s-a aflat și ofițerul de presă al grupării israeliene. Oficialii clubului nu au vrut să facă publică sentința primită de Tamaș, care a fost plasat în arest la domiciliu până când se va lua o decizie finală în cazul său.

Gabi Tamaș a fost de-a lungul timpului protagonistul multor momente care nu îi fac cinste, după ce mai întâi a consumat alcool. El a primit și o condamnare în România, de 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a îmbătat și a distrus ușa de la intrarea într-o scară de bloc.