Jobul de vară cu salariu de 2500 de euro pe lună. Masa și cazarea sunt asigurate de angajator

Jobul de vară cu salariu de 2500 de euro pe lună. Masa și cazarea sunt asigurate de angajator
Care sunt joburile de vara unde se castiga foarte bine

S-a aflat care este jobul de vară cu un salariu de 2500 de euro pe lună. În plus, ceea ce constituie un mare avantaj al acestui post, masa și cazarea sunt asigurate de către angajator. Despre ce job este vorba, vezi în rândurile de mai jos.

Cum poți să câștigi 2.500 de euro pe lună. Unde trebuie să te duci

Foarte mulți români lucrează pe vase de croazieră în această perioadă, iar această practică nu se va încheia curând. Mulți dintre cei care merg pe vasele de croazieră nu se mai pot opri, astfel că sunt prezenți sezon de sezon pe acestea. Salariul este unul mare și, în plus, în timpul călătoriilor masa și cazarea sunt asigurate de angajatori.

În prezent, există nu mai puțin de 250 de posturi vacante pe vasele de croazieră din România, iar românii sunt o soluție întodeauna pentru a le acoperi.

Salariile pe vasele de croazieră încep de la 1300 de euro

Salariile pe vasele de croazieră variază între 1300 și 2500 de euro, în funcție de poziția ocupată. De asemenea, un lucrător pe vase de croazieră, indiferent de poziția ocupată, nu are pe ce să cheltuie banii, pentru că totul este inclus, salariul rămânând astfel aproape intact.

Spre exemplu, o firmă de recrutare caută 50 de oameni dispuși să lucreze pe vase de croazieră, iar principala condiție este buna cunoaștere a limbii engleze, restul urmând a se învăța pe parcurs. Cei cu experiență relevantă pe postul de angajare au șanse și mai mari să obțină postul vizat.

Cât câștigă cameristele de pe vasele de croazieră

O cameristă sau un ospătar de pe vasele de croazieră se bucură de un salariu net ce începe de la 1900 de euro lunar. Pentru postul de recepționer, salariul ajunge până la 2100 de euro pe lună.

Salariile bucătarilor, cele mai mari de pe vasele de croazieră

Candidații care vor să lucreze pe poziția de chef se bucură de o ofertă de salariu net egală cu 2000 de euro pentru juniori și de la 2300 de euro în sus pentru seniori, se poate vedea în anunțurile de recrutare.

Cel mai important lucru și detaliul pe care insistă și cei care se ocupă de recrutare ține de faptul că masa și cazarea sunt asigurate candidaților la bordul navelor de croazieră.

Vasele de croazieră se plimbă doar în afara UE

În ceea ce privește destinațiile la care vor avea acces angajații de pe vasele de croazieră, este vorba despre călătorii care se desfășoară strict în Uniunea Europeană.