Joaquin Bonilla, despre experiența America Express de la Antena 1. Ce s-a întâmplat după cele două accidentări EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
12 05. 2023

După participarea la „America Express” (Antena 1), viața lui Joaquin Bonilla s-a schimbat radical. Acesta se bucură, acum, de un real succes în mediul online. A făcut o echipă pe cinste cu celebrul stilist internațional Ovidiu Buta, însă, din păcate, Joaquin s-a confruntat cu câteva probleme, pe parcursul filmărilor. Joaquin s-a accidentat la ambele picioare. Într-un interviu, exclusiv pentru Playtech Știri, el ne-a vorbit despre experiența trăită la celebrul show tv.

Joaquin se consideră „mexicanul pierdut în România”

Joaquin este, așa cum se consideră el, „mexicanul pierdut în România”, stabilindu-se în țară în urmă cu 20 de ani. Este un om de afaceri de succes, are o carieră impresionantă, în lumea modei, iar acum se bucură de celebritate, după participarea în competiția „America Express”.

Din nefericire, Joaquin s-a accidentat la ambele picioare, pe timpul filmărilor, ceea ce i-a adus echipei un dezavantaj. În exclusivitate pentru Playtech Știri, coechipierul lui Ovidiu Buta ne vorbește despre ce s-a întâmplat după cele două accidentări.

Despre experiența „America Express” (Antena 1): „Era foarte greu…”

Joaquin și Ovidiu au format una dintre cele mai apreciate echipe, de la „America Express”. Afaceristul ne-a vorbit despre cea mai grea provocare pe care au avut-o în competiție, dar și despre prietenia cu Ovidiu Buta:

„A fost cel mai frumos vis! Cele mai grele provocări au fost căutările. Dacă trebuia să caut o capră gravidă în 6 luni, orfană, asta era coșmar. Era foarte greu să căutăm chestii! De exemplu, oameni, șepci, rucsacuri, în cimitir… Restul a fost greu, dar frumos. De la început, am spus: „Hai, să ne distrăm! Hai, să facem chestii mișto! E un joc”.

La început, nu am mers cu gândul să câștigăm, dar, apoi, după ce am trecut de mai multe etape, a început dorința, vedeam că se poate și mai mult. Este presiune, foame și disperare, dar eu și Ovidiu nu ne-am certat în nicio clipă și în niciun moment. El a fost atent cu mine, cât eu aveam problema cu picioarele”, ne-a declarat Joaquin, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce s-a întâmplat după cele două accidentări: „Doctorul mi-a spus că am șansa să…”

Din nefericire, Joaquin s-a accidentat la ambele picioare, pe timpul filmărilor, ceea ce i-a adus echipei un dezavantaj:

„S-a întâmplat undeva în piața din Mexico City! Ghinionul meu, în casa mea. Cred că am călcat greșit. Nu știm cum s-a întâmplat, nici eu, nici Ovidiu și nici cameramanul. S-a dublat durerea, iar când eram un pic mai bine, în Guatemala a venit un cal nenorocit și m-a lovit la celălalt picior.

Doctorul mi-a spus că am șansa să nu continui cursa. Eu i-am spus că am venit aici să mă joc, să fac ceva, să văd până unde pot să ajung! A fost ghinionul, dar am făcut față cu brio, am reușit!”, ne-a mai spus fostul concurent de la „America Express”.

Video: Daniel Bălan