Vorbe extrem de dure în Primăria București: „Declar că o bag în p*zda mă-sii”

Aurelian Badulescu la un eveniment organizat de Primăria București de ziua Poliției Locale. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Un conflict între viceprimarul Capitalei și consiliera USR Ana Ciceală a explodat pe Facebook. Subiectul este o foaie pe care viceprimarul a semnat-o. Jignirea extrem de dură pune pe jar comunicare între conducerea Primăriei și consilieri.

Mihai Goţiu, senator USR, a publicat pe Facebook o poză care demonstrează că Aurelian Bădulescu, viceprimar Bucureşti, îşi asumă în scris că a înjurat-o pe Ana Ciceală, consilieră din partea USR.

E procesul verbal care consemnează şedinţa din 11 decembrie a Comisiei de Sănătate a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ieşirea a survenit după ce oficialul s-ar fi enervat la întrebările opoziţiei despre stafilococul auriu de la Maternitatea Giuleşti.

hartie usr primaria bucuresti jigniri
Hârtia pe care viceprimarul ar fi semnat-o. Textul: „Declar că o bag în p*zda mă-sii pe Ana Ciceală”

Consiliera USR a confirmat ieşirea iseterică a viceprimarului. „Am fost astăzi la ședința Comisiei de Sănătate a Consiliului General în care am cerut să vină Gabriela Firea și să explice care este situația de la Giulești și ce măsuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat că merită să-și piardă timpul cu un astfel de subiect, așa că l-a trimis la ședință pe omul său de încredere, pe viceprimarul Aurelian Bădulescu”, a scris Ciceală pe Facebook.

„Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia”, a adăugat aceasta.

„Cert este că Primăria nu a luat nicio măsură, că nu se consideră responsabilă pentru nimic din ceea ce se întâmplă la Giulești și că nici nu are de gând să facă măcar un control. Așadar, Gabriela Firea nu se simmte responsabilă pentru absolut nimic în legătură cu îmbolnăvirea celor aproape 40 de nou-născuți”, a mai scris Ciceală.

„Nota bene: colega înjurată e coordonatoarea echipei care a desființat, în justiție, hotărârile de consiliu prin care s-au înființat companiile gândite să sugativeze jumătate de miliard de euro din bugetul public. Și care continuă lupta în justiție cu abuzurile Gabrielei Firea de la Primărie. Asta ca să înțelegeți cum încearcă Firea și subordonații ei să-și intimideze opozanții. Nu vă faceți griji: vă garantez că nu e Ana Ciceală persoana care să se sperie de un nesimțit. Nu va renunța nici la întrebări, și nici la procese, și nici la luptă”, a scris și Goțiu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI