Jandarmul de la Costinești, surprins alături de o femeie din Ucraina, la 4 dimineața, la hotel. O tânără a văzut tot și a povestit

de: Amyra Garey
24 08. 2023

Recent, în mediul online s-a viralizat o scenă în care este implicat un jandarm din Costinești. Bărbatul a făcut ordine între mai mulți scandalagii, iar o tânără care a luat parte la o altă scenă la care omul legii a fost prezent, întâmplată recent, a decis să mărturisească ce știe despre acesta.

Jandarmul din Costinești, cunoscut în rândul petrecăreților

De câteva zile, pe internet oamenii discută o scenă petrecută în stațiunea Costinești, pe o plajă.

Un jandarm a devenit cunoscut după ce a pus la punct mai mulți bărbați care făceau scandal și care riscau să creeze o atmosferă neplăcută pentru oamenii veniți în concediu.

Mulți dintre români îl acuză pe jandarm de abuză, însă părerile de bine și laudele sunt mult mai multe decât critici.

Unii dintre petrecăreți l-au văzut pe jandarm încă de când a ajuns la fața locului pentru intervenție și își aduc aminte și de alte evenimente la care acesta a luat parte.

Acum s-a făcut remarcat pentru că a folosit ”forța” pentru a încheia un conflict, dar se pare că în trecutul apropiat, bărbatul a făcut un gest nemaipomenit pentru o femeie din Ucraina.

În urmă cu o lună a mai avut loc un caz pentru care același jandarm a găsit soluția, iar o tânără care a fost martoră la scena petrecută în iulie a decis să povestească.

Astfel, jandarmul a ajutat o ucraineancă să ajungă din nou acasă, iar scena a avut loc tot în stațiunea Costinești.

Și nu doar atât, soția jandarmului i-a oferit femeii haine curate.

„Am avut o experiență frumoasă alături de jandarm. Era data de 12 iulie, prima zi a mea la mare. Mă întorceam la cazare pe la 4 dimineața, după distracție, când am dat de un grup de jandarmi care încercau să rezolve un caz în care era implicată o femeie ucraineancă. Fiind vorbitoare de ucraineană, am decis sa ajut cu traducerea.

M-a uimit foarte mult și mi-a rămas în suflet cum același jandarm a venit cu inițiativa proprie să o ia acasă, să-i dea de mâncare, soția sa i-a oferit și haine și au achitat biletul până la Suceava, ca aceasta sa poată ajunge la Kiev!

Faptul că acum este tras la răspundere referitor la intervenția fizică asupra unei persoane reținute… Haideți să nu uităm că este în primul rând om, tot are dreptul de apărare. Cum a zis un om mare «Până simți durerea, ești viu. Până ce simți durerea străină, ești om». Așa vreau să demonstrez că acest domn în primul și primul rând este om.

Să ajuți o străină care a rămas fără bani, desculță, nemâncată de trei zile, dormind în drum. Trebuie să poți să activezi în așa sferă și să rămâi tare”, a declarat tânăra care l-a cunoscut pe jandarm.

Citește și: Ce au înțeles românii de pe plaja din Costinești din restricțiile legate de mine: bătăi cu jandarmi, oamenii în cătușe

Jandarmul, fost luptător în Legiunea Străină

Totuși, despre eroul român care păstrează liniștea între oameni se pot spune mai multe lucruri bune, mai ales că abilitățile pe care le are nu sunt întâlnite la orice pas.

Deși pare ca un om normal, bărbatul are câteva calități care demonstrează faptul că nu trebuie să judeci o carte după copertă.

Nu mulți știu că acesta este fost luptător în Legiunea Străină și că a făcut rugby la Callatis Mangalia.

Citește și: Mesajul uluitor al lui Mihai Mărgineanu pentru jandarmul care a intervenit în conflictul de pe plaja din Costinești: ”Bravo domnului!”