Românul care s-a dus la masaj erotic doar ca s-o jefuiască pe maseuză

Românul care s-a dus la masaj erotic doar ca s-o jefuiască pe maseuză

Jaf după masaj erotic: amator de masaje de relaxare, un bărbat s-a gândit să îmbine plăcutul… cu utilul.

Un tânăr buzoian, aflat în Brașov, s-a prezentat la adresa oferită de o femeie care oferea asemenea servicii la domiciliul ei, potrivit comunicatului transmis de anchetatori și citat de Agerpres.

Bărbatul a beneficiat mai întâi de servicii și apoi i-a furat maseuzei două telefoane mobile. Cum femeia s-a opus, a lovit-o, spun anchetatorii.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 24 martie a.c., în jurul orelor 17,00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Braşov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuinţarea de acte de violenţă.” Inspectoratul Județean de Poliție Brașov

Polițiștii spun că nu a fost greu să dea de urma clientului-hoț, care ajunsese la adresa de domiciliu din Buzău. Tânărul a fost reținut iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru tâlhărie.

„În urma unui complex de activităţi informativ-operative desfăşurate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Braşov, în data de 1 aprilie, autorul infracţiunii de tâlhărie a fost identificat şi depistat la adresa de domiciliu din judeţul Buzău. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă al IPJ Braşov.” Inspectoratul Județean de Poliție Brașov

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI