Jador, în doliu. Tragedie în familia cântărețului: ”Era în comă de câteva zile”

de: Ștefan R. Apostol
04 08. 2023

Se pare că Jador nu a scăpat de ghinioane, mai ales după ce anunța că suferă de o boală extrem de gravă. Conform datelor de ultimă oră, a apărut o nouă tragedie în familia cântărețului, iar Jador, în doliu, spune că „Era în comă de câteva zile”.

Jador, extrem de bolanv, iar fanii artistului sunt speriați

În luna iunie Jador anunța că starea sa de sănătate nu este tocmai bună, iar medicii îi dădeau și un verdict clar asupra bolii de care acesta suferă. Ulterior, artistul publica pe rețelele de socializare mai multe poze cu el aflat pe un pat de spital, scriind atunci că ”cu părere de rău, cariera mea se încheie aici!”:

”Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei! Ultima piesa va fi in luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis ca sănătatea mea e mai importantă!

ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MĂ MAI ȚINĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE!

În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj aveți grijă de sănătatea voastră!” – a fost mesajul postat de artist pe Instagram.

Vezi și: Informații de ultimă oră despre Jador. În ce stare se află artistul în prezent

Artistul spune că ”partea nasoală e că o să mă las de cântat”

Deși, inițial, se credea că este extrem de grav, ulterior lucrurile s-au mai temperat, iar Jador explica care a fost decizia medicilor în privința sa:

”Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat.

Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea.

Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând.”

Vezi și: Cât de gravă este boala de care suferă artistul. Manelistul este speriat: ”Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu”

Dar un ghinion nu vine niciodată singur, nici măcar pentru Jador

Situația nu este una tocmai bună, iar peste toate astea a mai venit o o nouă tragedie în familia cântărețului, iar Jador, în doliu, anunță decesul bunicii sale, care era de ceva vreme internată în spital, și într-o stare extrem de gravă.

”Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare.

E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină”, scria Jador.

Vezi și: Cât costă acum să îţi cânte Jador la nuntă. Trebuie să faci împrumut la bancă. ”I-a crescut cota cu mii de euro!” EXCLUSIV

Femeia, conform artistului, se afla de cel puțin două săptămâni internată în spital, fiind într-o comă hepatică, internată la Spitalul Militar. Se pare că, deși medicii au încercat tot ce s-a putut, corpul acesteia a cedat, iar decesul s-a produs chiar astăzi, conform celor relatate de familia artistului.