Jador a încălcat o regulă majoră la Survivor România 2021. Întrebarea e acum: cu ce concurentă?!

Jador a încălcat o regulă majoră la Survivor România 2021. Întrebarea e acum: cu ce concurentă?!
Ce regula a incalcat Jador la Survivor si, mai ales, cu cine

O discuție surprinzătoare a avut loc între fostul Faimos, Jador, și Radu Țibulică, într-un podcast pe Internet.

Jador a încălcat o regulă majoră la Survivor România 2021

Artistul de manele a recunoscut că a întreținut relații intime în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară Survivor România 2021, cât timp s-a aflat în competiție. Iată discuția apărută pe Tik Tok.

„Radu Țibulcă: întrebare de la fani: ați făcut sex în Republica Dominicană?

Jador: Mamă, ce panarame de oameni. De-aia îi iubesc pe ăștia! Băi, da, am făcut.

Radu Țibulcă: Serios?

Jador: Da, vrei să te mint?”, a fost discuția dintre cei doi.

Apoi, în filmarea care a apărut pe TikTok, mai mulți internauți au comentat și ar putea fi femeia cu care Jador s-ar fi iubit, iar printre concurentele ”nominalizate” sunt Roxana Nemeș și Elena Marin.

„Oare cu cine a făcut? Sigur cu Nemeș”, a afirmat un internaut.

Alt internaut a spus: „Elena”.

”Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine”

De altfel, Jador a tot făcut tot soiul de dezvăluiri despre ce s-a petrecut în Republica Dominicană. Așa a ajuns să spună că a existat și o chimie între el și o concurentă de la Survivor.

„Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a declarat Jador pentru Wowbiz.ro.

Jador a continuat seria dezvăluirilor și a mai spus că Georgiana îl plăcea mult pe el, dar și pe Culiță Sterp.

„Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos. De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele.

Dar e cuminte, e familist. Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri.  M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai.”, a mai declarat Jador.

Cu toate acestea, amintim episodul din emisiune în care Jador i-a declarat iubirea uneia dintre fostele sale iubite, pe nume Georgiana, spunând că este unica femeie de care îi pasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI