Ivana Knoll, despre ce fac femeile din Qatar când o văd îmbrăcată sumar. Cea mai frumoasă prezență de la CM de fotbal face furori

Ivana Knoll, despre ce fac femeile din Qatar când o văd îmbrăcată sumar. Cea mai frumoasă prezență de la CM de fotbal face furori
Cum reacționează femeile din Qatar atunci când o văd pe Ivana Knoll dezbrăcată?

Ivana Knoll a vorbit despre reacția pe care o au femeile din Qatar atunci când o văd dezbrăcată. Tânăra în vârstă de 26 de ani ar fi ,,cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar”. Aceasta i-a acordat recent un interviu lui Piers Morgan în privința aparițiilor sale controversate de la turneul final. ,,În timpul Cupei Mondiale fac o excepție. Localnicii mi-au spus că…”, a declarat tânăra.

Ivana Knoll, dezvăluiri neașteptate: ce fac femeile din Qatar când o văd dezbrăcată?

Ivana Knoll are 26 de ani și este cunoscută drept ,,cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar’‘. Modelul croat a vorbit recent în cadrul unui interviu despre aparițiile sale controversate care au ajuns la urechile tuturor. Mai multe imagini cu tânăra într-un top decoltat au ajuns virale la scurt timp.

Cu toate că mulți ar fi crezut că a primit nenumărate critici, fata s-a bucurat în cele mai multe cazuri de comentarii frumoase. Întrebată de Piers Morgan dacă a întâmpinat probleme legate de felul în care se îmbracă, Ivana a susținut că este chiar foarte fericită pentru că localnicii i-au acceptat stilul vestimentar. Oameni din lumea întreagă au rămas fără reacție cu privire la modul în care este aceasta primită într-o țară majoritar musulmană.

,,Nu, ca să fiu sinceră. Am fost surprinsă și chiar foarte fericită pentru că localnicii, qatarienii, mi-au acceptat hainele. Femeile fac poze cu mine, copiii….”, a spus aceasta.

Amintim că Ivana Knoll a fost fotografiată de câțiva localnici la meciul Croația-Belgia, scor 0-0. Ulterior, omul de afaceri din Qatar Mohammed Hassan al-Jefairi a spus că că de fapt conaționalii săi ”au adunat probe” pentru a le preda mai apoi autorităților. Ivana i-a răspuns mai apoi lui Morgan că nu a avut niciodată intenția de a insulta cultura locală.

,,În timpul Cupei Mondiale fac o excepție…”

Fata a adăugat că localnicii i-au confirmat faptul că poate să se îmbrace în continuare cum dorește. De asemenea, tânăra de 26 de ani a subliniat că respectă orice țară în care merge și se interesează care sunt regulile pe care nu are voie să le încalce.

,,Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a mai adăugat Ivana în interviul televizat.

Urmăriți Playtech.ro și pe