Iuliana Luciu are o relație cu fostul iubit al Andreei Mantea? Sora Nicoletei dă cărțile pe față

de: Ioana Bucur
31 03. 2021

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea au fost surprinși de fotoreporteri împreună, în ipostaze tandre, anul trecut. Speculațiile cum că cei doi ar forma un cuplu au curs, dar niciunul dintre cei implicați nu a dat declarații pe marginea acestui subiect. Totul până astăzi, când fosta asistentă TV a venit cu lămuriri.

Iuliana Luciu, despre tipul de relație pe care îl are cu Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea

De-a lungul timpului, despre Iuliana Luciu și Cristi Mitrea s-a scris că ar avea o legătură amoroasă. Mai mult, la un moment dat, au existat și imagini în care protagoniștii poveștii se sărutau. Adevărul ar fi altul, conform declarațiilor modelului. Aceasta susține că între ea și fostul partener al Andreei Mantea există doar o relație de prietenie.

„Care relație? Nu am nici o relație în momentul de față. Cu oricine ies la o cafea, de sex masculin, în secunda doi zice lumea că am o relație. Eu trec așa de la o relație la alta în funcție de câte cafele beau pe zi. Și de asta prefer să ies mai mult cu fetele să nu le mai dau apă la moară”, a explicat Iuliana Luciu în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena Stars.

„Dacă aș avea o relație nu m-aș afișa cu respectivul în tandrețuri, vai dragoste mare, să ne vadă toată lumea, nu, eu păstrez doar pentru mine”, a completat aceasta.

Au fost prinși în timp ce flirtau 

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea au fost surprinși la ceas de seară, într-un restaurant din Capitală, alături de alți câțiva prieteni, în decembrie 2020. Deși se aflau la unul dintre cele mai populate localuri, gesturile dintre ei i-au adus unul foarte aproape de celălalt. S-au privit lung, iar într-un moment sora Nicoletei Luciu s-a apropiat mai mult de Mitrea și l-a luat în brațe. Nici luptătorul nu a rămas indiferent la gesturile șatenei. I-a răspuns ca într-un ecou, a strâns-o în brațe și a mângâiat-o pe cap.

Cum distracția s-a terminat repede date fiind condițiile epidemiologice, cei doi, alături de prieteni, au ieșit din local pentru a aștepta un taxi și a pleca acasă. În acest răstimp, Iuliana și Cristi au stat îmbrățișați, iar în momentul în care s-au despărțit, fostul Andreei Mantea s-a apropiat de Iuliana Luciu și a sărut-o.