Iulia Vântur a dat marea lovitură în India. Cătălin Măruță a fost uluit când a văzut: ”80 de milioane deja”

Iulia Vântur a dat marea lovitură în India! Frumoasa blondină nu se poate plânge de viața ei de peste hotare, căci se bucură de o poveste de dragoste superbă alături de Salman Khan, iar cariera ei este una înfloritoare, după cum a declarat chiar ea la emisiunea ‘La Măruță’, difuzată la PRO TV și moderată de Cătălin Măruță.

Iulia Vântur se bucură de succes în India. Vedeta a dat lovitura

Iulia Vântur a dat marea lovitură în India! Vedeta se bucură de un mare succes, iar, de curând, noul ei proiect a luat o amploare la care nu se aștepta nimeni. Frumoasa blondină a lansat o nouă piesă ce a fost imediat adorată de toată lumea, câștigând 80 de milioane de vizualizări într-un timp record. Melodia face parte dintr-un film nou al partenerului ei, Salman Khan, ce se va lansa săptămâna viitoare.

”Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, ”Seeti Maar”, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja. Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare.”, a declarat Iulia Vântur la emisiunea ‘La Măruță’.

Deși nu apare în videoclip, Iulia Vântur se declară mulțumită, ba chiar se poate lăuda că și-a ajutat partenerul pentru a ajunge la o performanță fără de cusur. Aceasta i-a explicat prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță de ce nu este prezentă în videoclip, deși cântă în piesa ce a cucerit internauții.

„Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat vedeta.

Iulia Vântur, declarații despre situația dramatică din India

De asemenea, Iulia Vântur a vorbit și despre situația dramatică din India ce se agravează de la o zi la alta. Coronavirusul a lovit puternic țara ce i-a devenit casă vedetei în ultimii ani, iar aceasta este îngrijorată pentru oamenii ce ajung la spital în stare gravă.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor”, a spus aceasta.

Cum a petrecut Iulia Vântur Paștele

Iulia Vântur se bucură de un succes enorm în India, deși duce dorul tradițiilor de acasă. Pentru a respecta modul în care a petrecut sărbătorile pe când se afla în România, vedeta a dezvăluit că a vopsit ouă pentru Paște, deși a întâmpinat câteva dificultăți. De asemenea, aceasta a răspuns la întrebarea ce se află pe buzele tuturor, dezvăluind că va reveni în curând în țară.

„Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mărturisit Iulia Vântur pentru PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI