Iulia Albu, despre rochia Adelinei Pestrițu purtată în SUA. Toată garderoba a costat 110.000 de euro

Iulia Albu, despre rochia Adelinei Pestrițu purtată în SUA. Toată garderoba a costat 110.000 de euro
Adelina Pestriţu, cel mai bun influencer din România

Adelina Pestriţu a reprezentat România la gala E! People’s Choice Awards 2019, care a avut loc pe 11 noiembrie, în America, unde a câștigat premiul de “Best Romanian Influencer”. Bruneta a strălucit pe covorul roșu într-o rochie neagră, cu trenă şi pene, creată la casa de modă MMarquise, pentru care nu mai puţin de 16 croitorese au lucrat la foc continuu timp de şase zile pentru a coase manual toate cristalele şi accesoriile ţinutei. Ce spune Iulia Albu despre rochia Adelinei Pestrițu purtată în SUA?

Iulia Albu s-a pronunțat cu privire la ținuta purtată de Adelina Pestrițu în SUA. Ce spune creatoarea de modă?

Iulia Albu a comentat ținuta Adelinei Pestrițu pe care a purtat-o în SUA
Iulia Albu a comentat ținuta Adelinei Pestrițu pe care a purtat-o în SUA

Iulia Albu a comentat în cel mai recent videoclip de pe contul său de YouTube care a adunat 4.956 de vizionări, printre altele și ținuta Adelinei Pestrițu purtată la gala E! People’s Choice Awards 2019.

”Felicitări, Adelina! Mă bucur foarte cineva că cineva nu foarte prost îmbrăcat a participat la acest eveniment și din partea României. Nu, nu este ca un titlu de glorie, pentru ce crezi, nu s-a inventat penicilina, nu s-a salvat planeta, nu s-a vindecat cancerul. Din fiecare țară a fost ales câte un influencer, așa că bravo Adelinei că a reușit acest lucru. Să fim serioși, oricare dintre noi și-ar fi dorit să ajungă pe covorul roșu, să-și facă o poză cu Kim Kardashian, nu-i așa?!”, a spus Iulia Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI