Iulia Albu a făcut-o praf pe Denise Rifai. Detaliul incredibil pe care l-a observat: ‘Nu e o pungă?’

Iulia Albu a făcut-o praf pe Denise Rifai. Detaliul incredibil pe care l-a observat: ‘Nu e o pungă?’
Denise Rifai, premiată la Premiile TVMania 2022

Iulia Albu a făcut-o praf pe Denise Rifai! Recentele evenimente mondene, precum premiile TV, au scos la iveală cele mai elegante ținute ale vedetelor. De la costume bărbătești de câte mii de euro și până la rochiile de seară, elegante, ale divelor din showbiz. Dar, se pare că recenta apariție a jurnalistei Denise Rifai la gala Premiilor TVMania 2022 a intrat în vizorul Iuliei Albu. În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, Iulia Albu observat un detaliu incredibil, exclamând „Nu e o pungă?”

Iulia Albu a făcut-o praf pe Denise Rifai la gala Premiilor TVMania 2022

Gala Premiilor TVMania 2022 a scos de la naftalină cele mai bune haine de gală ale vedetelor autohtone. Seara, una plină de glamour și eleganță a adus vedetele micului ecran la un loc în cadrul acestui eveniment. Printre premiații galei, fără îndoială, a fost și jurnalista Denise Rifai, premiată pentru show-ul ei de la Kanal D.

Numai că, din punct de vedere al ținutei, se pare că jurnalista nu a fost pe placul binecunoscutei Iulia Albu, care a cam dat de pământ cu ținuta de seară purtată de jurnalista Kanal D la gala Premiilor TVMania 2022:

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește.

Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.”, a comentat Iulia Albu ținuta jurnalistei, în cadrul emisiunii „Poliția Modei” de la Antena Stars.

Cu alte cuvinte, Iulia Albu a făcut-o praf pe Denise Rifai, prin comentariile aduse asupra vestimentației sale din seara cu pricina.

Denise Rifai, premiată la Premiile TVMania 2022

În cadrul galei, așa cum spuneam, Denise Rifai a fost în atenția invitaților, datorită premiului luat. Jurnalista a câștigat, pe merit, unul dintre cele mai râvnite premii ale galei Premiilor TVMania 2022. A obținut trofeul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri – portret”, despre care vedeta declara că:

„Acum, ce să facem, e loc pentru toată lumea. Cumva e o competiție așa să câștigăm și să furăm sufletele publicului. Și, dacă noi am reușit, încă o dată, trebuie să muncesc.

Pentru mine este doar o chestiune care mă va face să muncesc și mai tare pentru anul viitor. Trebuie neapărat”, a precizat prezentatoarea TV.

Deși criticată aspru de Iulia Albu, Denise Rifai a făcut senzație în seara premiilor galei TVMania 2022, cu o rochie cu un decolteu generos și aplicații strălucitoare în zona bustului. Ținuta purtată de aceasta poarta semnătura Eli Lăslean, creațiile acestei fiind purtate și de alte vedete în aceeași seară la gala Premiilor TVMania 2022. Deși Iulia Albu a făcut-o praf pe Denise Rifai, jurnalista se mândrește cum arată și-și alege rochiile după cum simte.

Urmăriți Playtech.ro și pe