20 nov. 2023 | 00:06

Iulia Albu a cedat nervos în timpul imunității câștigate de Giulia și Vlad: „Ești un bădăran și un om de toată jena”

Monden
Iulia Albu a cedat nervos în timpul imunității câștigate de Giulia și Vlad:

Ediția de duminică seară, 19 noiembrie 2023, de la America Express 2023 – Drumul Soarelui a fost una deosebit de tensionată pentru toți concurenții. Echipele rivale au luptat cu ultimele puteri în probele din această zi, pentru a câștiga imunitatea mare a săptămânii. Cine a reușit să o câștige.

Giulia și Vlad au câștigat imunitatea săptămânii la America Express 2023

UPDATE 20 noiembrie 2023, ora 00:05:

„Giulia și Vlad au ajuns primii la mine, dar ei nu au făcut misiunea complet, pentru că au folosit Jokerul. Pe locul doi, Ada și Antoneta, au adus vrăjitoarea, care valorează 20 de minute. Urmează Iulia și Mike, cu un cap ce le-a adăugat 10 minute. Alexia și Aris, și ei 10 minute în plus. Sânziana și Laura au adus regele, 30 de minute în minus. Romică și Cătălin au adus războinicul, deci au scăzut 10 minute. Și Sonia și Iuliana, cap ce le adaugă 10 minute.

Clasamentul a fost următorul… Giulia și Vlad sunt imuni.Pe locul doi au rămas Ada și Antoneta. Pe locul trei însă, Sânziana și Laura. Pe locul 4, Iulia și Mike. Pe locul 5, Alexia și Aris. Pe locul 6, Romică și Cătălin. Pe locul 7, Sonia și Iuliana”, a anunțat prezentatoarea emisiunii America Express 2023, Irina Fodor.

Știre inițială

Emoții intense în ediția de duminică, 19 noiembrie 2023, la America Express

A 21-a ediție a sezonului 6 al reality-show-ului America Express 2023 – Drumul Soarelui a venit la pachet cu numeroase provocări pentru concurenți. Echipele rivale au trebuit să lupte în episodul difuzat dumincă, 19 noiembrie 2023, de Antena 1 pentru marea imunitate a săptămânii.

Probele de care au trebuit să treacă echipele de concurenți de la America Express 2023 în ediția de duminică au avut loc în inima junglei amazoniene. Vedetele din România au fost puse în fața mai multor tradiții ale triburilor locale, ce au adus în prim-plan provocări inedite.

Citește și: Care va fi semifinala America Express 2023. Cele trei echipe care se bat pentru marea finală

Ce probe au trebuit să depășească vedetele de la Antena 1

Pentru a câștiga imunitatea mare a săptămânii, concurenții America Express 2023 au trebuit să extragă rădăcini de yuca din pământ, să le spele și să le curețe apoi cu dinții, să le mestece și să le transforme în piure, potrivit tradiției. Mai târziu, au trebuit să tragă pe nas praf de yuca.

Pe drumul spre destinație, concurenții de la reality-show-ul America Express 2023 au fost nevoiți să facă față și căldurii sufocante din junglă, și nivelului ridicat de umiditate. Misiunea de duminică, 19 noiembrie 2023, a fost mult mai grea decât și-ar fi închipuit vedetele din România.

Alexia a izbucnit în lacrimi. Sonia și Iuliana s-au certat

S-a lăsat cu urlete în încercarea de a face autostopul, după proba în care concurenții au trebuit să găsească capete de războinici, vrăjitoare și regi ascunse printre copaci. Alexia Eram și fratele său, Aris, au fost foarte tensionați, de asemenea, după ce acesta din urmă nu a reușit să identifice capul potrivit.

Fiica Andreei Esca nu și-a mai putut controla emoțiile și frustrarea și a început să plângă, explicându-i fratele său că acționează mult prea rapid, fără să discute și cu ea înainte de a lua decizii. Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au certat, de asemenea.

Citește și: Tensiuni între Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express 2023. A refuzat să-i mai vorbească. ”Am stabilit ceva”

Iulia Albu a cedat nervos: „Ești un om de toată jena”

În încercarea de a se înțelege de la distanță cu Mike, partenerul său romantic și colegul său de echipă de la America Express 2023, în proba în care trebuiau să găsească capetele de războinici, vrăjitoare și regi, și Iulia Albu a ajuns la capătul puternilor și a cedat nervos.

Mike a încercat să câștige timp și nu a mai vrut să-i comunice Iuliei Albu în mod repetat indicațiile ce o ajutau să identifice capetele ascunse potrivite. Vedeta a cedat, în cele din urmă.

„Taci dracu din gură!”, i-a reproșat Iulia Albu partenerului său.

Cearta a continuat și la autostop, după finalizarea probei capetelor. Mike a trântit telefonul primit din partea producției, prin care cei doi țineau legătura cu prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, și l-a spart.

„Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran. (…) Ești un om de toată jena”, s-a exprimat Iulia Albu.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Drumul cu peisaje de vis din România, modernizat. Priveliștile care-ți taie respirația, dar cu taxă
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Capital.ro
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare. Ar putea ieși mai devreme la pensie cu până la 3 ani și jumătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro